Відділ освіти Сокальської РДА
15:17, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 01.09.2014
   
Новини
  
1 вересень 2014 року

 

  

фото
фото
Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки! 

   Щиро вітаю Вас із чудовим святом – Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. День, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням - до своєї другої домівки - у школи. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників…. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться якнайраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи. Не менш важливим він буде для 11-ків, яким доведеться обирати професійну стежину. Переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Бажаю усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. 

   Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави. Спасибі Вам, шановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до Україн

   Нехай збудуться мрії та сподівання батьків, які бажають бачити своїх дітей розумними й освіченими. Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи! Хай щедрою буде для вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов! Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!
  Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 Начальник відділу освіти Сокальської РДА

 Р.Т. Монастирський




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua