Відділ освіти Сокальської РДА
04:48, 29 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 13.03.2014
   
Новини
  
 

  

 
  11 березня 2014р. дирекцією Княжівською ЗШ І-ІІІ ст. спільно з районним  методичним кабінетом організовано дистанційний семінар-практикум для заступників директорів ЗНЗ І-ІІІ ст. на тему «Компетентнісний підхід в освіті».
          Учасникам семінару (гостям відповідних Інтернет-ресурсів) представлено досвід роботи заступника директора Омеляновської О.Н. з проблеми «Компетентнісний підхід в управлінні методичною роботою». У формі відео-презентацій  організовано заочну екскурсію по школі, презентовано методичний  кабінет школи. Учасники семінару стали заочними учасниками методичного звіту керівників шкільних методичних формувань на тему «Реалізація компетентнісного підходу до навчання засобами уроків та позакласної роботи».
          Також у школах району змогли побачити відео-репортажі проведених «Уроків компетентнісної освіти», проведених вчителями Княжівської школи (М. О. Зарчук, С.П. Ситник, Р.С. Жовнір). Для учасників дистанційного семінару підготовлені презентації з досвіду роботи дирекції та вчителів, сценарії відкритих уроків та інтелектуальної гри «Зоря Тарасової Музи й Долі», тезарій, підбірку методичних публікацій з проблеми, що розглядалася.
         Також проведено веб-опитування відвідувачів сторінки семінару на тему «Реалізація компететнісного навчання у школі: реалії, перспективи, завдання».
        Проведений  дистанційний семінар засвідчив про високу професійну компетентність, методичну грамотність, значні результати науково-методичної роботи, яку проводить дирекція та керівники методичних формувань Княжівської школи.  Продемонстровані відкриті заходи (їх відео-демонстрації) засвідчили про інноваційність у роботі вчителів щколи та активне використання ними інформаційних технологій.
         Дистанційний семінар відбувся з використанням ресурсів сайту Княжівської ЗШ І-ІІІ ст. та Сокальського РМК та продемонстрував перший позитивний досвід щодо організації нової форми роботи з професійного розвитку вчителя – дистанційного навчання.
         На сайті Сокальського РМК створена окрема сторінка, на якій розміщуються методичні матеріали на допомогу керівникам шкіл та матеріали для новопризначених керівників. Активізується робота із створення методичних порталів, педагогічних блогів, як сучасної форми поширення досвіду управління школою.  

 Керівник семінару завідувач Сокальського РМК Галина Гібляк



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua