Відділ освіти Сокальської РДА
22:35, 18 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 17.04.2014
   
Новини
  
17 квітень 2014 року

 

  

 Молоде покоління – за безпечний рух

    З  метою залучення учнів школи до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, організації змістовного дозвілля школярів, виховання у них культурних та естетичних смаків та відповідно до листа Департаменту  освіти, науки Львівської облдержадміністрації команда Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів №4 - ліцей» «Четвертинка» щороку бере  активну участь  у змаганнях серед команд  веселих та найкмітливіших  юних  інспекторів  руху (КВН ЮІР).
     28 березня 2014 року проходив районний етап обласних змагань «Молоде покоління – за безпечний рух» серед команд шкіл:  Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів - ліцей», Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів №4 - ліцей», Забузької ЗШ І-ІІІ ступенів, Тартаківської ЗШ І-ІІІ ступенів.
     Переможцем  районного етапу змагань стала команда «Четвертинка» Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів №4 - ліцей»: Бобешко Андрій, Васьо Вікторія, Дмитрієвський Олексій, Дмитрієвський Юрій, Збожнюк Богдан, Мігус Володимир, Саврук Ірина, Федоров Дмитро, Шевчук Наталія, Яковлєва Лілія, яка представляла район на обласному етапі змагань.
     Підготувала команду до змагань педагог – організатор Ірина Владиславівна Ферко.
     11 квітня у місто Львів  на конкурс  веселих та найкмітливіших  юних  інспекторів  руху (КВН ЮІР) прибуло 16 найсильніших команд  з різних районів Львівської області.
     Заступник начальника управління Державтоінспекції області, підполковник міліції Віталій Гапчич привітав присутніх із початком змагань. Він висловив сподівання, що цей конкурс допоможе школярам здобути вкрай важливі та корисні знання із дорожньої безпеки, що вбережуть їх у майбутньому від легковажності й помилок.
     Всі команди завзято боролися за першість, дивували винахідливістю, гумором та неабияким артистизмом. Вони  жартували над порушниками Правил дорожнього руху, розігрували кумедні сценки з життя пішоходів та водіїв, по-новому інтерпретували дорожні знаки, цікаво та дотепно представляли свої команди.
     Талановиті виступи учасників не залишили байдужими глядачів, подарували чимало позитивних емоцій та сміху.
      Аби заслужити високий бал від журі, всім довелось по-справжньому вразити їх своїм виступом.
     Третє місце у фіналі змагань розділили дві команди – «Солітери» з львівської гімназії «Гроно» та «П’яте колесо» (Радехівський район). «Срібло» здобули «Королі» з Пустомитівського району та команда «Здоровенькі були», що представляла 42-гу школу міста Львова.
     У важкій запеклій боротьбі наша команда зуміла гідно представити Сокальський район і перемогти, посівши перше  почесне місце.
     Усі учасники змагань одержали грамоти від організаторів, а команди, які здобули призові місця, отримали призи від компанії «Київстар» та смачні подарунки від фірми «Сандора».
     То ж бажаємо команді – переможцю нових досягнень наснаги, яскравої гри у наступному - Всеукраїнському етапі.

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua