Відділ освіти Сокальської РДА
00:46, 26 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 24.09.2014
   
Новини
  
 

  

 

 
   23 вересня 2014 року відбулось урочисте відкриття дошкільних груп у Перемисловицькому НВК «ЗШ І ст.-дитячий садок», Себечівському НВК «ЗШ І-ІІ ст.-дитячий садок» та Межирічанському НВК «ЗШ І-ІІ ст.-дитячий садок».
   Перейменування загальноосвітніх шкіл в навчально-виховні комплекси відбулось завдяки спільному українсько-польському проекту «Створення системи альтернативних форм дошкільної освіти у сільських громадах», який співфінансується Програмою транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».
     Почесними гостями свята були: голова Сокальської РДА Олег Кожушко, голова районної ради Ігор Дацюк, депутат обласної ради Ганна Костюк, начальник відділу освіти Сокальської РДА Роман Монастирський, головний спеціаліст відділу освіти Леся Ковалишин, голови сільських рад та духовенство.
     Для батьків маленьких дітей відкриття дошкільної групи стало справжнім щастям, адже в цих населених пунктах ніколи не було дошкільних закладів. Сьогодні шістдесят малят отримали право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у них з`являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ. Батьки та діти змогли відвідати заклад, побачити  де будуть  виховуватись їхні діти, познайомитись з молодими вихователями.
     За останні роки намітилась позитивна тенденція щодо збільшення НВК «школа-дитячий садок». Тож не дивно, що їх відкриття стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього сільського населення.



 
  


 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua