Відділ освіти Сокальської РДА
11:13, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 07.10.2014
   
Новини
  
7 жовтень 2014 року

 

  

Кращі педагоги Сокальщини

   01 жовтня у Львівському палаці естетичного виховання учнівської молоді відбулись урочистості з нагоди святкування професійного свята Дня працівника освіти.
    З вітальним словом до присутніх звернулась директор департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації Олександра Небожук. Вона подякувала усім освітянам області за нелегку працю і самовідданість професії.
      На святі були присутні кращі педагоги області, переможці та лауреати конкурсу «Учитель року – 2014» у різних номінаціях: «Світова література», «Трудове навчання», «Початкові класи», «Директор школи», «Географія», “Християнська етика», “Інноваційний урок та урок фізичної культури з елементами футболу».
     Сокальщину представляли кращі педагоги району, а саме: Драган Наталія Іванівна, директор Сокальського НВК "ЗШ І-ІІІст.№4- ліцей" – лауреат обласного конкурсу у номінації «Директор року-2014», Наливайко Олена Євгенівна, вчитель світової літератури  Сокальського НВК "ЗШ І-ІІІ ст. №2 - ліцей" - лауреат обласного конкурсу у номінації «Світова література»,  Бубела Тарас Володимирович, вчитель трудового навчання  Сокальського НВК "ЗШ І-ІІІ ст. №2 - ліцей"- лауреат обласного конкурсу у номінації «Трудове навчання», Недоступ Світлана Миколаївна, вчитель географії Сокальського НВК "ЗШ І-ІІІст. №2 -  ліцей" - лауреат обласного конкурсу у номінації «Географія» та Пинка Надія Михайлівна, вчитель початкових класів Сокальського НВК "ЗШ І-ІІІ ст. №4- ліцей" – кращий педагог Сокальщини, нагороджена за високі досягнення у навчанні і вихованні учнівської молоді, перемогу в конкурсах «Освітні технології у початковій освіті - 2014»,  «Творчий вчитель - обдарований учень»,   Всеукраїнському конкурсі обдарованої молоді та її наставників «Первоцвіт».
     Почесні грамоти та грошові нагороди переможцям конкурсу вручила директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук, яка ще раз подякувала  педагогам і висловила сердечну вдячність за невтомну працю,  професіоналізм, витримку, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.
      Після урочистого нагородження відбувся святковий концерт для працівників освіти області.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua