Відділ освіти Сокальської РДА
00:34, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 24.10.2014
   
Новини
  
24 жовтень 2014 року

 

  

    22 жовтня 2014 року на базі ДНЗ № 9 м.Сокаля відбулося засідання Школи молодого вихователя. Відповідно до плану роботи керівник Школи молодого вихователя Волошин С.І.  провела з присутніми обговорення основних нормативних вимог щодо ведення документації вихователем ДНЗ, надала їм корисні рекомендації.
    Практичну діяльність з дітьми показали молоді вихователі ДНЗ № 9. Стадник Т. А. провела відкрите заняття з сенсорного розвитку з дітьми раннього віку на тему «Лісові пригоди». Вихователь в ігровій формі навчала малят простим прийомам встановлення схожості і відмінності однорідних предметів, вчила зіставляти форму предметів зі зразком,  розрізняти і називати основні кольори, розрізняти і порівнювати предмети за величиною. Вихователь Кобяк Ю.І. продемонструвала заняття з розвитку мовлення зі старшими дошкільниками на тему «У пошуках скарбу». Діти розрізняли голосні і приголосні звуки, вирізняли склади у слові. Вихователь розширювала словниковий запас словами-ознаками предмета, вчила узгоджувати слова в словосполученнях та реченнях за родом і множиною. Діти придумували речення за малюнком та поданим словом, визначали кількість слів у реченні, викладали схему речення, складали розповіді згідно запропонованого початку. Провівши самоаналіз занять, молоді педагоги проявили високий рівень методичної грамотності, фахові знання  педагогіки та дитячої психології. Методист РМК Шукатка І.Є. відзначила належну підготовку вихователів до проведення занять. Слухачі Школи молодого вихователя говорили про професійну майстерність, використання інноваційних технологій, особистісно - орієнтований підхід до кожної дитини та, як результат -  високий рівень знань і вмінь вихованців.
     Волошин С.І. наголосила, що професія вихователя потребує постійного самовдосконалення. З присутніми було проведено тренінгові вправи, в ході яких педагоги змогли розкрити свій внутрішній потенціал, подискутувати на фахові теми, обмінятися думками з актуальних питань навчання та виховання дошкільників.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua