Відділ освіти Сокальської РДА
11:47, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 28.10.2014
   
Новини
  
28 жовтень 2014 року

 

  

   24 жовтня на базі Сокальського ДНЗ №7 відбулося засідання семінару-практикуму для вихователів ДНЗ, які працюють в екологічному напрямку. Робота була спрямована на активізацію пізнавальної, проблемно-пошукової діяльності дітей.
    Розглядалися питання впровадження в практику роботи інноваційних педагогічних технологій під час ознайомлення дітей з природою рідного краю, а також використання екологічних ігор, мовленнєвих та логічних завдань.
    Керівник семінару-практикуму, вихователь-методист ДНЗ №7 Войтко М.Й., провела із слухачами майстер-клас. Кожен із учасників мав змогу вибрати дидактичну гру, підготуватися та провести її із дітьми середнього та старшого віку. Цікаво провели ігри вихователі: Бондурівська О.В. (ДНЗ смт.Жвирка) - «З якого дерева плід та листочок», Приходько Н.М. (ДНЗ смт.Жвирка) - «Домашні та дикі тварини», Данилевич З.С. (ДНЗ с.Переспа) - «Декоративні та дикорослі квіти», Богун М.Є. (Острівський НВК «ЗШ І-ІІІ ст..-дитячий садок») - «Опиши звірятко», Періг Н.І. (Борятинський НВК «ЗШ І-ІІ ст.-дитячий садок») - «Птахи та гнізда»,  Нагай С.Л. (Лучицький НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок») - «Пори року». Діти брали активну участь у іграх, відповідали на запитання вихователів та на високому рівні показали свої знання.
    Мирослава Йосипівна підготувала для слухачів електронні презентації ігор з екологічного спрямування. Із учасниками було проведено інтерактивну гру «Лісова стежина». Засідання пройшло змістовно та насичено, слухачі перевірили свої сили у вирішенні цікавих та нелегких завдань.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua