Відділ освіти Сокальської РДА
22:43, 6 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 24.11.2014
   
Новини
  
 

  

 

 19 листопада на базі ДНЗ «Ромашка» с.Савчин проходив семінар-практикум завідувачів ДНЗ Сокальського району на тему «Формування індивідуального стилю роботи керівника ДНЗ». В ході семінару обговорювались питання управління дошкільним закладом, яке вимагає від керівника наукової компетентності, майстерності та постійного вдосконалення.
Завідувач ДНЗ с. Савчин Постернак О.П. поділилась власним досвідом багаторічної роботи на посаді, наголосила на важливості визначення перспективи діяльності дошкільного навчального закладу та співпраці з головою сільської ради.
Методист Сокальського РМК Тимошик М.П. в презентації зробила акцент на тому, що ефективність виконання функціональних обов’язків керівником дошкільного навчального закладу перебуває у прямій залежності від рівня його професіоналізму, етики і культури управління.
В ході тренінгу та проведеної ділової гри були вироблені показники ефективності управлінської діяльності керівника ДНЗ, що включають в себе якісні досягнення вихованців, професійне зростання кожного члена педагогічного колективу, особистісне зростання керівника.
Учасників семінару щиро вітали вихованці дитсадка разом з музкерівником Бойчук М.П. та вихователями Демідонт Х.В. і Климчук У.Б. В роботі семінару взяв участь сільський голова Калька В.В.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua