Відділ освіти Сокальської РДА
00:57, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 16.01.2015
   
Новини
  
16 січень 2015 року

 

  

Урочисте відкриття дошкільної групи у Перетіцькому НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок»
    14 січня 2015 року відбулось урочисте відкриття дошкільної групи у Перетіцькому НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок». Відтепер шкільна родина поповнилася  22 дошкільнятами віком від 3 до 5 років.
      Святкова подія відбулася за участі голови Сокальської РДА Олега Кожушка, голови районної ради Ігора Дацюка, депутата районної ради Ігора Романа, начальника відділу освіти Сокальської РДА Романа Монастирського, головного спеціаліста відділу освіти Лесі Ковалишин, голови сільської ради Надії Гібляк та отця Михайла Вітта.
      Атмосфера родинного затишку об’єднувала усіх присутніх від початку і до завершення урочистостей. Наймолодших вітали оплесками. Несміливо, тримаючись за руки батьків, вони заходили в зал. Під звуки Державного Гімну України, який виконували як дорослі, так і малюки, розпочалася офіційна частина. Програму продовжили виступи-привітання. Вихованці школи та дошкільної групи підготували концертну програму та презентували її гостям.
       Після урочистої церемонії розрізання стрічки, гості свята побачили ігрову кімнату, обладнану новими меблями, методичним обладнанням, дидактичними іграми. Стало очевидно, що в дошкільній групі створено всі умови для виховання та навчання малюків.
      Отець Михайло Вітт здійснив ритуал освячення дошкільної групи, щоб Боже благословення допомагало діткам вирости здоровими і добрими людьми.

  
   



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua