Відділ освіти Сокальської РДА
10:33, 26 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 26.01.2015
   
Новини
  
26 січень 2015 року

 

  

 Педчитання про митрополита Андрея Шептицького

    В рамках заходів, спрямованих на   вшанування пам`яті митрополита Андрея Шептицького та відзначення 150-річного ювілею від дня його народження, 22 січня 2015 року відбулись педагогічні читання на тему  «Життєвий приклад та спадщина митрополита Андрея Шептицького – духовний скарб для педагогів, батьків, дітей».
   Під час педчитань були представлені та обговорені доповіді та презентації на такі теми: «Андрей Шептицький – митрополит, патріот, меценат, праведник світу», «Андрей Шептицький  - духовний будівничий української нації», «Духовні заповіти Андрея Шептицького для українського народу», «Митрополит Андрей Шептицький про силу молитви», «Християнське виховання у суспільстві» та ін. В їх обговоренні взяли участь   26 педагогів ДНЗ Сокальського району і НВК «школа-дитсадок» та священнослужитель греко-католицької церкви Св. Петра і Павла  о. Андрій.
     Змістовністю та високим науковим рівнем  відзначались виступи Бондарчук Л.А., Савчук Р.В., Волошин С.І. (ДНЗ № 5 м. Сокаль), Михайлової І.В. (ДНЗ № 7 м. Сокаль), Журавльової Н.І. (ДНЗ м. Великі Мости), Конопельської О.Р. (Острівський НВК), Мартинюк М.Т. (Опільський НВК).
    Цікавими були презентаційні матеріали педагогів-дошкільників Цабан С.В., Газдович К.І. (ДНЗ № 9 м. Сокаль), Панасюк Н.В.   (ДНЗ № 5 м. Сокаль), Штикало М.С. (ДНЗ с. Забужжя), Грисюк Ю.І. (ДНЗ № 1 м. Сокаль), Євуш Н.М. (ДНЗ № 8 м. Сокаль).
      Педагоги дошкілля Сокальського району   представили постать митрополита Андрея та його діяльність, адже його ім »я стало символом української Церкви,  символом національного та духовного єднання народу, а його заповіти – вченням справжньої віри та любові до ближнього, свідомого християнства й національного патріотизму – заповіти на всі віки, на прийдешні покоління.

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua