Відділ освіти Сокальської РДА
22:37, 25 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 27.01.2015
   
Новини
  
27 січень 2015 року

 

  

 

     «Ніщо велике ніколи не було досягнуто без ентузіазму»

     У січні 2015 року в Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся другий етап конкурсу "Вчитель року-2015" у номінації «Правознавство». Сокальський район представляла учитель історії та правознавства Сокальської  СШ І-ІІІ ст. №3 Нестерук Наталія Романівна.
      Учасники обласного конкурсу, на першому етапі проводили  майстер-клас „Я роблю це так”. Конкурсанти ознайомили журі та учасників з новими технологіями, новими методиками і авторськими напрацюваннями, які втілюються на практиці.
      Новинкою на цьому етапі конкурсу було представлення вчительських блогів. Кожен учасник показав власні блоги та розповів про функції, які вони виконують. Журі оцінювало дизайн  кожної сторінки, зміст інформації та цінність кожного блогу За результатами цього етапу визначено 12 учасників наступного етапу другого туру конкурсу.
     21 січня конкурсанти пройшли тестування з фахової майстерності.  В рамках творчого завдання вчителі представили власні освітні проекти. Однією з основних проблем, яка озвучувалась учасниками в рамках представлення проектів, стала тематика соціальних гарантій вимушених переселенців із зони військового конфлікту на сході України.
      Журі конкурсу визначило п’ять учасників, що вийшли у фінал конкурсу серед них і вчитель Сокальської СШ І-ІІІ ст. №3 Нестерук Н. Р. 22 січня, на базі  Класичної гімназії при Львівському національному університеті імені Івана Франка, фіналісти провели уроки правознавства у 9-х та 10-х класах.
      За підсумками конкурсу його переможцем стала вчитель Сокальської  СШ І-ІІІ ст. №3 Нестерук Наталія Романівна.

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua