Відділ освіти Сокальської РДА
12:05, 28 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 18.02.2015
   
Новини
  
18 лютий 2015 року

 

  

 Кращий музичний керівник ДНЗ

      12 лютого на базі ДНЗ № 8 м. Сокаля відбувся районний конкурс «Кращий музичний керівник ДНЗ – 2015». В ньому взяли участь Лєтіна Юлія Анатоліївна – музкеріник ДНЗ м. Великі Мости, Савчук Олена Семенівна – музкерівник ДНЗ № 8 м. Сокаль,  Кашуба Ірина Степанівна – музкерівник ДНЗ с. Переспа.
     Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки творчих особистостей   музичних керівників ДНЗ,  підвищення їх професійної компетентності,    створення можливостей для самореалізації і розкриття їх творчого потенціалу, виявлення й підтримки популяризації кращих педагогічних надбань.
     Учасники Конкурсу презентували цінний досвід реалізації актуальних проблем музичного розвитку дітей дошкільного віку з різних напрямів, цікаві доробки методичного характеру, різні форми роботи з дітьми, авторські музично-дидактичні ігри, роботу з батьками. Самопрезентація учасника   сформувала   враження про Конкурсанта, його унікальний образ, дала журі уявлення про його особистісні, лідерські якості, креативність.
     У ході   конкурсу музичні керівники продемонстрували знання вікових та психологічних особливостей дошкільників, ефективне використання традиційних та інноваційних підходів в освітньому процесі з дітьми. Заслуговує на увагу актуальність змістової складової заходів з дошкільнятами, створення комфортного середовища, забезпечення активності та партнерської взаємодії учасників навчання.
     Конкурсантки мали можливість продемонструвати свою виконавську майстерність та свої захоплення.
     Відповідно до критеріїв, визначених Положенням про проведення районного  конкурсу «Кращий музкерівник ДНЗ - 2015»,  та на підставі рішення журі конкурсу, переможцями визначено : Савчук О.С. – І місце, Лєтіну Ю.А., Кашубу І.С. – ІІ місце.
     Переможців районного Конкурсу  нагороджено Грамотами відділу освіти Сокальської РДА.

 




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua