Відділ освіти Сокальської РДА
04:17, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 15.05.2015
   
Новини
  
15 травень 2015 року

 

  

Написання проекту. Десять кроків до успішного залучення фінансування.

13 травня 2015 року на базі ДНЗ с. Варяж  проводилось засідання Школи управлінської майстерності на тему: «Написання проекту. Десять кроків до успішного залучення фінансування».  Захід проводився у формі «круглого столу» за участі  завідувачів дошкільних навчальних закладів району, заступника голови Сокальської районної ради Чуба В.П., сільського голови Варяжської  сільської ради Городька Ю.В. та координатора проекту Ігора Назара . Учасники заходу обговорювали питання підготовки проектів на одержання гранту, шляхи залучення фінансування,  особливості складання кошторису тощо.    

Володимир Чуб розказав  учасникам заходу, що проект лише тоді має шанси на успіх, коли він логічний, завдання проекту відповідають меті, засоби реалізації – завданням, коли управління – просте і ефективне, а кошторис реальний. 

Сільський голова Юрій Городько  поділився досвідом  написання проекту «Енергозберігаючі заходи в ДНЗ с. Варяж», що виконувався в рамках проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ», фінансувався Європейським союзом та співфінансувався Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй, Львівською обласною радою та обласною державною адміністрацією, Сокальською районною державною адміністрацією та районною радою, Варязькою сільською радою, ГО «Промінь» сіл Варяж, Лубнівка, Русин, Лешків, наголосивши, що це тривалий процес та можливість по-новому подивитись на свою організацію, її цілі та завдання, а найголовніше – дотримання принципу  командного підходу до написання проекту та відповідальності, вміння працювати разом, чітко сформулювавши цілі і завдання.

Координатор обласного ресурсного центру громад  Ігор Назар  ознайомив слухачів з критеріями оцінки проекту, вмінням подати проект в привабливому світлі, показати його значущість та важливість для громади.

Методист Сокальського РМК Марія Тимошик   у своєму виступі зазначила, що успіх не приходить сам по собі, його досягають найбільш  наполегливі та працелюбні. Вона побажала подальших успіхів у такій важливій справі та сподівання зробити проекти регулярними з новими партнерами – завідувачами ДНЗ району.

Завідувач  дошкільного закладу с. Варяж Валентина Гніденко  висловила слова великої вдячності сільському голові Городьку Ю.В., керівнику громадської організації Андріані Мамотенко, координаторам проекту, батькам вихованців і всім небайдужим, хто долучився до такої важливої справи на благо дітей.

Учасників «круглого столу» щиро вітали дошкільнята.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua