Відділ освіти Сокальської РДА
19:02, 26 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 12.02.2016
   
Новини
  
12 лютий 2016 року

 

  

Урочисте відкриття  Опільського НВК «ЗШ І ст.-дитячий садок»
 
 Урочисте відкриття  Опільського НВК «ЗШ І ст.-дитячий садок»
Урочисте відкриття Опільського НВК «ЗШ І ст.-дитячий садок»
  9 лютого 2016 року відбулася урочиста, довгоочікувана подія - відкриття Опільського НВК «ЗШ І ст.–дитячий садок». Цей проект вдалося реалізувати завдяки участі у Конкурсі освітніх проектів «Розвиток мережі ДНЗ».
     Ще у 2011 році громада с.Опільське прийняла рішення про передачу двохповерхової будівлі колишнього адмінбудинку ПАФ «Опілля» під облаштування навчально-виховного комплексу. За час реконструкції проведено необхідні ремонтні роботи й облаштовано приміщення для потреб дітей. На введення навчально-виховного комплексу в дію було виділено кошти з обласного, районного бюджетів, сільської ради, а також вкладені кошти батьків та меценатів.
    У святковій залі цього дня було вселюдно. На урочистості зійшлося чи не усе село: маленькі вихованці садочка, їхні батьки, приїхали представники з району. Щедрим короваєм дошкільнята вітали голову Сокальської райдержадміністрації Олега Пелиха, голову районної ради Миколу Паська, заступника голови райради Василя Бойка, начальника відділу освіти Сокальської РДА Романа Монастирського, головного спеціаліста відділу освіти Лесю Ковалишин, голову Опільської сільської ради Андрія Дмитріва. За давньою українською традицією нове приміщення освятив священик місцевої парафії о.Тарас Венгрин.
     Після урочистої церемонії гості свята побачили нові класи та дошкільну групу, які обладнані новими меблями. Тут створено всі умови для всебічного розвитку дошкільників та школярів. Ця подія вилилася у гарне сільське свято, свято радості й надії для всіх мешканців.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua