Відділ освіти Сокальської РДА
10:41, 16 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 14.04.2016
   
Новини
  
14 квітень 2016 року

 

  

Cемінар – практикум з зарубіжної літератури Великомостівського та Белзького округів

 
11 квітня на базі Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..-ліцей» відбувся семінар – практикум для вчителів зарубіжної літератури Великомостівського та Белзького округів на тему «Підвищення професійної компетентності вчителя шляхом створення та оформлення педагогічних блогів. Блог як форма дистанційного спілкування». На початку семінару  вчитель зарубіжної літератури Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..-ліцей» Гладка Олена Миколаївна розповіла учасникам про значення педагогічного блогу вчителя для впровадження інноваційних технологій навчання в контексті сучасної реформи освіти.
  Домашнім завданням для вчителів було створити розділи блогу: «З досвіду роботи», «Педагогічна скарбничка», «На допомогу учням». Більшість учителів успішно справились із завданням. Двоє педагогів презентували вже створені ними блоги із сформованими розділами та   наповненими сторінками: Занько Т.В., вчитель Куличківського НВК та Душак Н.М., вчитель Борятинського НВК.
  В рамках практичної частини семінару вчителі вчились розміщувати на блозі навчальні відео та презентації. Домашнім завданням для вчителів було наповнити власні блоги навчальними відео та презентаціями.




 





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua