Відділ освіти Сокальської РДА
16:12, 28 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 19.04.2016
   
Новини
  
19 квітень 2016 року

 

  

 Семінар-практикум на базі ДНЗ «Писанка»
   
12 квітня на базі ДНЗ с. Комарів проходив семінар-практикум завідувачів  ДНЗ на тему: «Підвищення якості організації предметно-розвивального середовища для ігрової діяльності у ДНЗ». Учасники семінару обговорювали основні вимоги до обладнання ігрових куточків, принципи облаштування розвиваючого середовища ДНЗ, змістове наповнення та  можливості, які дає вдало організоване довкілля дошкільнят.
 З презентацією власного досвіду роботи з облаштування розвиваючого довкілля в умовах оновлення змісту дошкільної освіти виступила завідувач дитсадка  Любов Працун.  Сільський голова Волицької сільської ради Надія Білик у своєму виступі зробила акцент на тісній співпраці  сільської ради, громади с. Комарів, батьків вихованців та колективу дитсадка для успішної реалізації Програми розвитку ДНЗ в плані покращення його матеріальної бази. 

  Під час тренінгу, який провела методист РМК Тимошик М.П., завідувачі вчились визначати ефективність стилю керівництва,  обговорювали чинники, які впливають на успішне управління колективом сучасного дошкільного закладу,  поглиблювали знання про культуру взаємодії та спілкування.n Учасників семінару щиро вітали дошкільнята разом з вихователями Надією Василишин, Ольгою Ващук та музичним керівником Олександрою Іванець.


 





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua