Відділ освіти Сокальської РДА
00:30, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 24.05.2016
   
Новини
  
24 травень 2016 року

 

  

 Дитячий форум - країна здійснення мрій
12 травня учні 1(5)-А класу  Сокальської гімназії імені Олега Романіва  спільно із бібліотекарем Пушкарською Л.В. та класним керівником Іванець М.П. відвідали Дитячий Форум – веселу, гамірну та чарівну країну, якої немає на карті. Тут зібрались зірки і таланти, щоб ділитися таємницями своєї майстерності, передавати унікальні знання та вміння.

  Дитячий Форум – одна з найбільших подій в Україні для всестороннього розвитку дітей та дорослих, популяризації читання. Програма свята була насиченою та цікавою. Гімназисти відвідали зоокуточок від Львівського еколого-натуралістичного центру, ознайомились із виставками фотографій «Нашими очима та крізь об’єктив»,  «З Україною в серці» та малюнків «Світ звуків», побували у музеї Т.Г.Шевченка.
  Дитячий Форум – це той рятівний острівець, де кожен, відштовхнувши дешеві забаганки буднів, пов’яже свою долю із світом гострого розуму, радості відкриття, сили взаємозбагачення.
    Учні гімназії взяли участь у майстер-класі «Моя перша фотосесія», продемонстрували знання у еко-грі «Посортуй сміття!» Проявили також кмітливість і  уважність у розгадуванні головоломок від крамниці приколів «Хохма шоп» й настільних ігор від «Світу Хобі».
  Дитячий Форум – це цікаве видовище, спортивні розваги, інтелектуальні ігри, наукові експерименти, інтерактивні уроки з розвитку художньої творчості та акторської майстерності, знайомство з новими іменами сучасної літератури.
  Анастасія Сольвар і Олександра Мостова помірялись силами із юними спортсменами Львівської обласної федерації Таеквон–До та опанували вмінням виготовлення міні-книги «Як комашки сонечко будили» від навчально-реабілітаційного центру «Джерело».
  А скільки незвіданого та цікавого чекало нас у музейному квесті «Герої»! Успішно подолавши усі етапи великої гри, учні гімназії отримали вірчі грамоти й титули Героїв.
  Мрії збуваються!  Енергійні учениці 1(5)-А класу  О.Мостова й А.Сольвар, пройшовши випробування у різноманітних просторах розважального та навчального характеру (читання, артистичному, ігровому, екологія – мандри, книжково-музейному, рухливому краї, науковому майданчику) отримали шляхетний титул Супергероїв.
  Приємною несподіванкою для дітей стало  спілкування із тележурналістами.
  Гімназисти відвідали кгижковий ярмарок, на якому  було представлено 8000 новинок для дітей від українських видавців, отримали автографи від улюблених авторів.
  Свято закінчилось. Та ще довго теплими спогадами жеврітиме в дитячих серцях азарт Великої гри, несподіванок та відкриттів та солодкий смак перемоги.
  Ми вдячні за організацію цікавого та змістовного дозвілля  організаторам  Дитячого Форуму  та відділу освіти Сокальської РДА.

Любов Пушкарська,

бібліотекар Сокальської гімназії імені Олега Романіва 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua