Відділ освіти Сокальської РДА
22:00, 28 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 11.04.2017
   
Новини
  
11 квітень 2017 року

 

  

 РМО вихователів різновікових груп з мовленнєвого розвитку

 
5 квітня 2017 року на базі ДНЗ №9 м.Сокаля відбулося засідання районного методичного об’єднання для вихователів різновікових груп. Головне завдання було спрямоване на навчання дітей дошкільного віку елементів грамоти з використанням дидактичних ігор.Дидактичні ігри - ефективний засіб закріплення граматичних навичок, так як завдяки діалектичності,
емоційності проведення та зацікавленості дітей вони дають можливість багато разів вправляти дитину в повторенні потрібних словоформ.Керівник РМО Михальчук Н.В. надала методичні рекомендації щодо формування словникового запасу у дітей дошкільного віку.
  Слухачі мали можливість переглянути заняття з грамоти в старшій групі з використанням конструктора LEGO. Вихователь Лелик О.М.
проводила цікаві ігрові вправи та дидактичні ігри на розвиток уваги, пам’яті, мислення. Дошкільнята вміло закріплювали голосні та приголосні звуки, ділили слова на склади, придумували слова на задану кількість складів, робили звуковий аналіз слів, викладали схему заданого речення та складали букви з LEGO. Вихователь Бабошіна О.В. проводила міні-заняття з елементами грамоти в логопедичній групі, використовуючи технологію ефективного засвоєння інформації - мнемотехніку. Діти називали ознаки весни, розповідали вірш за картинками, називали букви та придумували слова на заданий звук, викладали букви та складали слова.Під час роботи з кадрами вихователі ДНЗ №9 представили дидактичні ігри, які використовують у роботі з дітьми. Керівник РМО Михальчук Н.В. провела анкетування слухачів, що дасть змогу виявити проблему на наступний навчальний рік.



 




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua