Відділ освіти Сокальської РДА
00:45, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 01.09.2017
   
Новини
  
1 вересень 2017 року

 

  

 Шановні вчителі,дорогі школярі!

 
Щиро вітаємо вас із чудовим святом Днем знань.
Це свято зустрічі з однолітками,друзями, учителями. У житті кожногоз вас починається нова захоплююча сторінка: хтось уперше сяде за парту, хтось продовжить свій шлях шкільною дорогою —  довгою, але цікавою, повною відкриттів і досягнень

Сьогодні, в період прагнення до європейської інтеграції, освіта і наука повинні підготувати нову людину, здатну творити суспільство майбутнього.   Перший урок «Ми будуємо Україну – європейську демократичну країну» навчить учнів поважати європейські цінності, будувати сучасну Україну. Саме таке завдання покладено на наших вчителів. Тож з усією теплотою серця висловлюємо слова подяки за титанічну працю вчителям, які вчать дітей бути справжніми патріотами України, виховують почуття гордості за свою Батьківщину, бажання стати на її захист; виховують вучнів національну свідомість, гордість та шанобливе ставлення до героїв – захисників Незалежної України.
 
Особливимі, безперечно, визначальним у житті він стане для  першокласників. Не менш важливим він буде для 11-ків, яким доведеться обирати професійну стежину. Сьогодні, як ніколи, ви повиннівчитися, тому  перед вами, шановні школярі,постає відповідальне завдання – сформувати насамперед свою особистість.Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року.

 Начальник відділу освіти                                     Роман Монастирський

 Голова РР профспілки                                         Галина Дробиняк

 

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua