Відділ освіти Сокальської РДА
10:24, 23 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 15.02.2018
   
Новини
  
15 лютий 2018 року

 

  

 ВІДКРИТІ УРОКИ МОЛОДИХ ПЕДАГОГІВ

12 лютого 2018 року в Сокальській ЗШ І-ІІІ ст. №4 відбулось чергове засідання Школи Молодого Вчителя. Цьогоріч керівники вирішили у процес навчання молодих педагогів – природознавців запропонували провести уроки у незнайомих класах, тобто випробувати свою педагогічну майстерність у незвичних умовах. Слід замітити, що всі вирішили цю задачу успішно – уроки були проведені із використанням нових форм і методів навчання.Вчитель Савчук Таїсія Вікторівна у 9 класі зацікавила учнів вивченням особливостями будови та функціонування системи органів виділення, урок був проведений із дотриманням всіх етапів на достатньому науковому рівні, із використанням сучасних методів та прийомів активізації пізнавальної діяльності.
. Урок біології в 6 класі на тему «Запилення» показала Дибач Іванна Іванівна. Діти з зацікавленістю вивчали особливості та різновиди процесу запилення, допомогли їм краще зрозуміти фрагменти навчального відео, цікаві проблемні запитання, кластери – схеми. Урок пройшов у позитивному психологічному взаємозв»язку між вчителем та учнями, який вдалося встановити молодому педагогові.
Урок хімії в 7 класі на тему «Хімічні властивості кисню» продемонструвала Гатала Світлана Вікторівна. В процесі проведення уроку були використані різні форми групової  та індивідуальної роботи по формуванню вмінь написання хімічних реакцій, були використані фрагменти навчального відео з демонстрацією ознак взаємодії кисню з різними речовинами.Молоді педагоги проаналізували урок, відбулось обговорення позитивних сторін уроку та недоліків керівником школи молодого вчителя Барчук М.О. та методистом РМК Батіг О.І.

Наші молоді колеги Савчук Т.В. та Савіцька Н.В. виявили бажання прийняти участь  у конкурсі «Надія».

 




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua