Відділ освіти Сокальської РДА
23:26, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 06.04.2018
   
Новини
  
6 квітень 2018 року

 

  

«Змінимо країну разом!»
4 квітня 2018 року Луганщина гостинно зустріла делегацію Львівської області на чолі з Олександром Ганущиним, головою Львівської обласної ради. У складі делегації був методист Сокальського РМК Євген Матвіїв.
 Цієї весни триває далі проект «Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти», у межах якого освітяни Львівщини прибули в м. Сєвєродонецьк для проведення робочих зустрічей, підписання угод щодо подальшої співпраці та створення нових сторінок в історії сучасної української школи.

   Львівські вчителі разом із заступником директора Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Ігорем Гайдуком узяли участь у першій цьогорічній робочій зустрічі на базі Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

  Гостей з Львівщини привітав директор Департаменту освіти і науки Луганської ОДА Юрій Стецюк, який  підкреслив надзвичайну важливість конструктивного діалогу між педагогічними працівниками саме в період освітньої реформи в нашій державі
     Також за участі делегації з представників освіти, культури та медіа зі Львівщини у Луганській облдержадміністрації відбувся Форум партнерства щодо запровадження конкурсів з освітніх, культурних і медіа обмінів між Львівською та Луганською областями у рамках проекту «Змінимо країну разом!». На форумі були присутні голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та виконавча директорка Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин.
   Вітаючи учасників форуму Юрій Гарбуз наголосив, що проект співпраці двох областей покликаний зміцнити професійні зв’язки, знайти партнерів по духу з найвіддаленіших областей України. Завдяки тісній співпраці з львівськими колегами учасників минулих візитів, стираються ментальні кордони та розвінчуються міфи про різність Сходу і Заходу.

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua