Відділ освіти Сокальської РДА
11:10, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 26.04.2018
   
Новини
  
26 квітень 2018 року

 

  

 РМО вихователів різновікових групз мовленнєвого розвитку РМО для вихователів різновікових груп з пізнавального розвитку 

У ЗДО с.Варяж 24 квітня відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователіврізновікових груп з розвитку пізнавальної активності дошкільнят з проблеми «Ігрова технологія інтелектуально - творчого розвитку дітей дошкільного віку В’ячеслава Воскобовича».

    Слухачам було запропоновано для перегляду інтегроване заняття в молодшій групі «Подорож Колобка» (вихователь Борошок О.П.)  та комплексне заняття у середньо-старшій групі «Веселий круїз» (Процик Б.Б.). Діти із зацікавленням виконували вправи та завдання, використовуючи геометричні фігури,  вирішували математичні ситуації різними способами з допомогою квадрата Воскобовича та гри «Геоконт».

     Керівник РМО Войтко М.Й. надала методичні рекомендації з теми «Інтегрована діяльність дітей з використанням  розвивальних ігор В.В.Воскобовича» та провела анкетування із вивчення запитів слухачів на наступний навчальний рік. Під час проведення майстер-класу «Ігрова технологія В.В.Воскобовича. Казкові лабіринти гри» було представлено ряд ігор для розвитку інтелектуально - творчого розвитку дітей дошкільного віку.

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua