Відділ освіти Сокальської РДА
02:39, 26 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 16.05.2018
   
Новини
  
16 травень 2018 року

 

  

 Районне методоб’єднання вчителів української мови та літератури

16 травня у Сокальській ЗШ І-ІІІ ст. №4 відбулося підсумкове районне методичне об’єднання вчителів української мови та літератури.
Методист Плюхін Любов Броніславівна разом з вчителями обговорювали такі питання:  закінчення 2017-2018 н.р. та особливості проведення ДПА, ЗНО у закладах загальної середньої освіти у 9 та 11 кл.; «Компетентнісний підхід та соціалізація особистості в умовах Нової української школи», «Ключові зміни в оновлених навчальних програмах 5-9 класів» та нових програмах для 10-11 класів.
У ході засідання виступили керівники методичних формувань:
Мигаль Софія Георгіївна, керівник семінару – практикуму «Написання власного висловлення з метою якісної підготовки до ЗНО», зазначила, що відкрите висловлення з української мови та літератури це виявлення здатності учасника тестування самостійно в писемній формі висловлювати свої думки у вигляді закінченого тексту з дотриманням норм сучасної української літературної мови. Розповіла про роботу вчителів на семінарах та кінцевий результат.
  Також виступила Грева Оксана Володимирівна, керівник творчої групи "Формування ключових компетентностей учнів на уроках української літератури шляхом створення навчально-пізнавальних і практичних вправ відповідно до змістових ліній". 
Пелех Оксана Богданівна, Штикало Ірина Степанівна, Назар Наталія Іванівна розповіли про оновлені програми для 10 класів профільного рівня.
7~
Плюхін Любов Броніславівна показала презентацію про результати участі учнів в обласних олімпіадах та конкурсах,змаганнях. Відзначили вчителів та учнів Сокальського НВК «ЗШ І ст.-гімназія» імені Олега Романіва, Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. імені Івана Климіва Легенди,Низівської ЗШ І-ІІ ст.
   У кінці семінару було проведено вихідне анкетування,з метою подальшого планування методичної роботи в районі з вчителями української мови та літератури.






Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua