Відділ освіти Сокальської РДА
21:18, 11 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 11.02.2013
   
Новини
  
11 лютий 2013 року

 

  

 Конкурс «Європа – наш спільний дім»

       28 січня в приміщенні Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 відбувся фінал районного конкурсу для учнів молодшої вікової категорії на тему: «Європа – наш спільний дім». Цей конкурс відбувся під егідою «Молодої Просвіти» Сокальщини. Юні конкурсанти показали хороші знання з історії та сучасності європейських країн і вміння користуватися картами  країн Європи.

       Перше місце у цьому районному конкурсі виборола команда Сокальської гімназії імені Олега Романіва у складі Юлії Парфенюк, Юрія   Серпінського, Каріни Гоби та Дарини Бойко. Другою була команда Сокальської СЗШ І – ІІІ ст. № 3, а третє місце поділили команди Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5 і Великомостівського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей».

       У індивідуальному заліку фінального турніру перше місце виборола Ярина Притулюк із Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5, друге місце – в учениці цієї ж школи Діани Науменко, а третє – поділили учениці Сокальської гімназії імені Олега Романіва  Юлія Парфенюк і Каріна Гоба.

       В чемпіонаті районного конкурсу «Європа – наш  спільний дім» серед учнів молодшої вікової категорії переміг учень Сокальської СЗШ І – ІІІ ст.   № 3 Ярослав Шукатка, друге місце – у Станіслава Новосада, який також навчається у цій школі, а третє – у Ярини Притулюк (Сокальська ЗШ І – ІІІ ст. № 5) і Юлії Парфенюк (Сокальська гімназія  імені Олега Романіва).



          4 лютого у приміщенні Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 відбувся фінал районного конкурсу для учнів старшої вікової категорії на тему: «Європа – наш спільний дім». Цей конкурс відбувся під егідою «Молодої Просвіти» Сокальщини. Юні конкурсанти показали хороші знання з історії та сучасності європейських країн і вміння користуватися картами  країн Європи.

      Перше місце у цьому районному конкурсі зайняли три команди: Сокальської СШ І – ІІІ ступенів № 3, Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей» і друга команда Сокальської гімназії імені Олега Романіва. Друге місце поділили теж три команди: перша команда Сокальської гімназії імені Олега Романіва, Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5 і Великомостівського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей». Третє місце – в команди Княжівської ЗШ І – ІІІ ступенів.

       У індивідуальному заліку фінального турніру перше місце виборов Володимир Потопник із Княжівської ЗШ І – ІІІ ст., друге місце – в учня Великомостівського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей» Володимира Струка, а третє – поділили учні Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей» Володимир Головко і Петро Размук.

      В чемпіонаті районного конкурсу «Європа – наш  спільний дім» серед учнів старшої вікової категорії перемогли учень Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей» Володимир Головко і учень Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 Максим Гбур, друге місце – у Петра Размука зі Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей», а третє – в Ігоря Овчарука зі Сокальської СШ  І – ІІІ ст. № 3.

 

Черешневський Олег Михайлович,
голова оргкомітету змагання
на Кубок «Молодої Просвіти» Сокальщини,
керівник гуртків – методист  Сокальського БДЮТ

 
 






Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua