Відділ освіти Сокальської РДА
01:06, 28 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::11.02.2013
 
Новини
  
11 лютий 2013 року

 

 Конкурс «Європа – наш спільний дім»

       28 січня в приміщенні Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 відбувся фінал районного конкурсу для учнів молодшої вікової категорії на тему: «Європа – наш спільний дім». Цей конкурс відбувся під егідою «Молодої Просвіти» Сокальщини. Юні конкурсанти показали хороші знання з історії та сучасності європейських країн і вміння користуватися картами  країн Європи.

       Перше місце у цьому районному конкурсі виборола команда Сокальської гімназії імені Олега Романіва у складі Юлії Парфенюк, Юрія   Серпінського, Каріни Гоби та Дарини Бойко. Другою була команда Сокальської СЗШ І – ІІІ ст. № 3, а третє місце поділили команди Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5 і Великомостівського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей».

       У індивідуальному заліку фінального турніру перше місце виборола Ярина Притулюк із Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5, друге місце – в учениці цієї ж школи Діани Науменко, а третє – поділили учениці Сокальської гімназії імені Олега Романіва  Юлія Парфенюк і Каріна Гоба.

       В чемпіонаті районного конкурсу «Європа – наш  спільний дім» серед учнів молодшої вікової категорії переміг учень Сокальської СЗШ І – ІІІ ст.   № 3 Ярослав Шукатка, друге місце – у Станіслава Новосада, який також навчається у цій школі, а третє – у Ярини Притулюк (Сокальська ЗШ І – ІІІ ст. № 5) і Юлії Парфенюк (Сокальська гімназія  імені Олега Романіва).



          4 лютого у приміщенні Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 відбувся фінал районного конкурсу для учнів старшої вікової категорії на тему: «Європа – наш спільний дім». Цей конкурс відбувся під егідою «Молодої Просвіти» Сокальщини. Юні конкурсанти показали хороші знання з історії та сучасності європейських країн і вміння користуватися картами  країн Європи.

      Перше місце у цьому районному конкурсі зайняли три команди: Сокальської СШ І – ІІІ ступенів № 3, Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей» і друга команда Сокальської гімназії імені Олега Романіва. Друге місце поділили теж три команди: перша команда Сокальської гімназії імені Олега Романіва, Сокальської ЗШ І – ІІІ ст. № 5 і Великомостівського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей». Третє місце – в команди Княжівської ЗШ І – ІІІ ступенів.

       У індивідуальному заліку фінального турніру перше місце виборов Володимир Потопник із Княжівської ЗШ І – ІІІ ст., друге місце – в учня Великомостівського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. – ліцей» Володимира Струка, а третє – поділили учні Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей» Володимир Головко і Петро Размук.

      В чемпіонаті районного конкурсу «Європа – наш  спільний дім» серед учнів старшої вікової категорії перемогли учень Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей» Володимир Головко і учень Сокальської СШ І – ІІІ ст. № 3 Максим Гбур, друге місце – у Петра Размука зі Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 – ліцей», а третє – в Ігоря Овчарука зі Сокальської СШ  І – ІІІ ст. № 3.

 

Черешневський Олег Михайлович,
голова оргкомітету змагання
на Кубок «Молодої Просвіти» Сокальщини,
керівник гуртків – методист  Сокальського БДЮТ

 
 




^

Відділ освіти Сокальської РДА

 

Методичне об’єднання музичних керівників

 

        8 лютого на базі ДНЗ № 5 м. Сокаля відбулось методичне об»єднання музичних керівників ДНЗ району на тему: «Композитори – дітям». Під час засідання було розглянуто питання особливостей використання репертуару з музичної літератури на тематичних святах та розвагах, ознайомлення з творчістю окремих композиторів. До уваги  учасників МО був представлений перегляд тематичної розваги для старших дошкільнят «Пан Коцький» (за літературною редакцією Максима Рильського на музику Миколи Лисенка). Дитячу оперу підготувала і провела музичний керівник ДНЗ № 5 м. Сокаля Надія Ганіткевич.

          Під час обговорення музичні керівники Савчук О.С., Сушак Н.М., Михайлова І.В., Лукасевич Л. відзначили вміння дітей перевтілюватися в образ запропонованого персонажа, вміле поєднання рухів, співу, художнього слова, міміки та художнього образу, емоційне забарвлення образу головних героїв.

         Керівник методичного об’єднання музичних керівників Леся Пивоварчук надала методичні рекомендації щодо заохочення дітей до театралізованої діяльності та самовираження в ній, до виконання арій.

 

Тимошик М.П. – методист РМК

 


 


^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua