Відділ освіти Сокальської РДА
16:20, 9 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 11.04.2013
   
Новини
  
11 квітень 2013 року

 

  

Засідання Школи ППД

    11 квітня 2013на базі  ДНЗ м. Великі Мости відбулось засідання   Школи перспективного педагогічного досвіду. Наталія Шелемей - керівник школи ППД - як одну з  форм роботи запропонувала «круглий стіл» на тему  «Виховання людяності – проблема сучасності». В рамках тижня духовності, який проводиться з  8   по 12 квітня, дана тема стала особливо актуальною. Вихователі ДНЗ району  мали можливість обговорити питання морального-етичного розвитку дошкільнят, сучасні підходи до формування етичних уявлень дітей. Говорилось про те, що однією з ефективних форм  роботи  є мультисенсорна технологія розвитку етичних понять. Слухачі ознайомились з базовими положеннями даної технології та її основними методами і видами діяльності.
     Практичне використання мультисенсорної технології   продемонструвала вихователь  Світлана Пірнач в ході відкритого інтегрованого заняття «Сонечко і хмаринка» з дітьми ясельної групи. Нетрадиційне заняття – гра  з морального розвитку на тему «Пригоди Вуханчика», яке провели у молодшій групі вихователі Ганна Попів  та Оксана Домінська,   показало всі переваги і можливості використання мультисенсорної технології в різних формах співпраці з дітьми.
    В ході обговорення слухачі Школи ППД відзначили ґрунтовну методичну підготовку, високий професіоналізм вихователів ДНЗ м. Великі Мости.
    Педагогічний колектив під керівництвом завідувача Мармаш Надії Богданівни та вихователя-методиста Михальчук Наталії Василівни послідовно працює над морально-етичним розвитком дошкільників, активно впроваджує сучасні технології. Їх напрацювання, узагальнені в методичному посібнику, були запропоновані слухачам  для поглибленого вивчення та подальшого поширення педагогічного досвіду роботи з морально-етичного розвитку дошкільників.

Марія Тимошик – методист РМК 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua