Відділ освіти Сокальської РДА
19:30, 25 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 03.12.2014
   
Новини
  
3 грудень 2014 року

 

  

    27 листопада на базі Сокальського ДНЗ №7 відбулося засідання семінару-практикуму для вихователів-методистів ДНЗ та заступників директорів НВК «школа-дитячий садок». Робота була спрямована на вивчення самоосвітньої діяльності педагогів у сучасному ДНЗ. Розглядалися питання самоосвіти – як однієї із індивідуальних форм методичної роботи, значення її у професійній діяльності педагога на сучасному етапі розвитку освіти; було висвітлено зміст інноваційної технології портфоліо та послідовність методичної роботи з впровадження технології педагогами дошкільного закладу.
   Керівник семінару-практикуму, методист РМК Шукатка І.Є., надала слухачам методичні рекомендації щодо самоосвіти вихователів, як системи і процесу надбання необхідних знань, умінь та навичок шляхом самостійних занять на робочому місці, чи поза ним. Вихователь-методист ДНЗ №7 Войтко М.Й. презентувала досвід роботи по організації самоосвітньої діяльності з педагогами у власному дошкільному закладі. Учасники мали змогу переглянути практичні покази роботи з дітьми. Інтегроване заняття «Подорож у країну загублених ґудзиків» з дітьми середньої групи №2 «Ромашка» провела вихователь Харчук-Ничай Н.О. Мультимедійне заняття «Це - моя Україна! Це - моя Батьківщина!» з дітьми старшої групи №2 «Віночок» провела вихователь Тузяк М.М. під музичний супровід музкерівника Михайлової І.В.
     Для слухачів семінару-практикуму було представлено виставку методичних посібників та розробок педагогів ДНЗ №7. Учасники обмінялися досвідом з даної теми. Засідання пройшло змістовно та насичено. 





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua