Відділ освіти Сокальської РДА
23:50, 23 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::03.12.2014
 
Новини
  
3 грудень 2014 року

 

    27 листопада на базі Сокальського ДНЗ №7 відбулося засідання семінару-практикуму для вихователів-методистів ДНЗ та заступників директорів НВК «школа-дитячий садок». Робота була спрямована на вивчення самоосвітньої діяльності педагогів у сучасному ДНЗ. Розглядалися питання самоосвіти – як однієї із індивідуальних форм методичної роботи, значення її у професійній діяльності педагога на сучасному етапі розвитку освіти; було висвітлено зміст інноваційної технології портфоліо та послідовність методичної роботи з впровадження технології педагогами дошкільного закладу.
   Керівник семінару-практикуму, методист РМК Шукатка І.Є., надала слухачам методичні рекомендації щодо самоосвіти вихователів, як системи і процесу надбання необхідних знань, умінь та навичок шляхом самостійних занять на робочому місці, чи поза ним. Вихователь-методист ДНЗ №7 Войтко М.Й. презентувала досвід роботи по організації самоосвітньої діяльності з педагогами у власному дошкільному закладі. Учасники мали змогу переглянути практичні покази роботи з дітьми. Інтегроване заняття «Подорож у країну загублених ґудзиків» з дітьми середньої групи №2 «Ромашка» провела вихователь Харчук-Ничай Н.О. Мультимедійне заняття «Це - моя Україна! Це - моя Батьківщина!» з дітьми старшої групи №2 «Віночок» провела вихователь Тузяк М.М. під музичний супровід музкерівника Михайлової І.В.
     Для слухачів семінару-практикуму було представлено виставку методичних посібників та розробок педагогів ДНЗ №7. Учасники обмінялися досвідом з даної теми. Засідання пройшло змістовно та насичено. 



^

Відділ освіти Сокальської РДА

 
    24 листопада 2014 року в Сокальському НВК «ЗШ І- ІІІ ст. №2-ліцей» відбулося окружне методичне об’єднання вчителів світової літератури Сокальського та Забузького освітніх округів. У семінарі брали участь: старший викладач гуманітарної кафедри Львівського інституту післядипломної педагогічної освіти Людмила Ковальова, завідувач РМК Галина Гібляк, методист РМК Любов Плюхін, Вікторія Билень, керівник ОМО Забузького округу, Наталія Грачова, керівник ОМО Сокальського округу. 
       Про структуру роботи Сокальського РМК розповіла Гібляк Галина, завідувач РМК.  
       Плюхін Любов, методист РМК показала презентацію системи роботи з вчителями світової літератури Сокальського району.
       У рамках семінару Наливайко Олена Євгенівна, вчитель світової літератури Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№2 – ліцей» провела майстер-клас на тему «ІКТ як засіб підвищення ефективності навчання на уроках світової літератури. Створення відеороликів, буктрейлерів». Грачова Наталія Миколаївна, вчитель світової літератури Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №5 показала відеопрезентацію до уроку світової літератури на тему «Відображення романтики подорожей у романі Жуля Верна «П’ятнадцятирічний капітан» та Базарко Ганна Євгенівна, вчитель світової літератури Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.№2 – ліцей» показала відеопрезентацію до уроку світової літератури на тему «Микола Гоголь і Україна». Гладка О.М., вчитель світової літератури Великомостівського НВК «ЗШ І- ІІІ ст.-ліцей» провела майстер-клас (практичне заняття) на тему «Блог методичного об’єднання як форма дистанційного спілкування, обміну досвідом між педагогами-словесниками».
      Ковальова Людмила Леонідівна та вчителі світової літератури були активними учасниками практичних занять та майстер-класів.



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua