Відділ освіти Сокальської РДА
10:47, 26 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 09.04.2015
   
Новини
  
9 квітень 2015 року

 

  

Інформаційне суспільство спонукає сучасного педагога працювати на випередження. Учитель повинен бути координатором інформаційного потоку, володіти сучасними методиками та новітніми технологіям. У даний час Інтернет-сервіси стають надійними помічниками учителя, відкриваючи безліч можливостей для урізноманітнення навчально-виховного процесу.

Тому одним з напрямків роботи Сокальського районного методичного кабінету з  педагогами стала популяризація блогової діяльності, надання допомоги у створенні блогів, поширення досвіду із використання блогів у професійній діяльності різних категорій педагогів.

Протягом останніх років проведено дкілька начальних семінарів із створення сайтів та блогів. Вже третій рік поспіль проводиться районний конкурс на кращий педагогічний блог. Оцінка педагогічного блогу була одним з етапів не тільки конкурсу «Учитель року», але і багатьох інших педагогічних конкурів  на рівні району.  Блогова діяльність використовується при здійснені експертизи роботи учителів,  для організації дистанційного навчання. Власні блоги мають не тільки окремі педагоги, але і методичні формування.

У медіа-теці  методичного кабінету створено базу даних педагогічних блогів. На сьогодні  успішно функціонує 259 блогів педагогів Сокальського району.

Завідувач Сокальського РМК Галина Гібляк






Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua