Відділ освіти Сокальської РДА
11:33, 16 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 18.01.2016
   
Новини
  
18 січень 2016 року

 

  

Схвалено нові перспективні досвіди кращих педагогівСокальщини

    Багато учителів району працюють на творчому, дослідницькому рівнях, займаються науково-методичною діяльністю, результативно інтегрують інноваційні технології у свою роботу та формують власний досвід.   

       12 січня 2016р. відбулося чергове засідання ради Сокальського методичного кабінету.

   Рада схвалила перспективні педагогічні досвіди кращих педагогів району: Криштальської Наталії В’ячеславівни,  учителя Сокальської СШ І-ІІІст. №3 на тему «Розвиток музично-творчих здібностей учнів»; Практики Світлани Василівни, учителя Сокальської ЗШ І-ІІІст. №5 на тему «Використання інноваційних технологій на уроках християнської етики як засіб формування творчої особистості та обдарованості учня». Досвід роботи Практики С.В. узагальнений у методичний посібник.

        Усі досвіди схвалені радою, оцінені як актуальні, такі що мають елементи новизни,  сприяють вирішенню основних завдань, що стоять перед системою освіти на сучасному етапі її розвитку. Учителі продемонстрували матеріали, що свідчать про високу результативність  досвіду. Представлені авторами методичні ідеї продемонстрували їх доказовість,  стабільність, спадкоємність, перспективність, наукову обгрунтованість.

   Також заступник директора Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІст. – ліцей» Пальцева І.В. презентувала досвід колективу школи з проблеми «Організація дослідницької та природоохоронної діяльності школярів в контексті роботи школи в еколого-натуралістичному напрямку». Колектив закладу  з 2009 року виробив сучасну, оригінальну, всебічну систему роботи з екологічної роботи, яка інтегрує в собі дієвий управлінський та науково-методичний супровід, науково-дослідну, природоохоронну, виховну діяльність із застосуванням сучасних форм роботи з педагогами та учнями. Досвід роботи Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІст. – ліцей» узагальнений у методичний посібник.

       Усі виступи авторів ППД відзначалися високою переконливістю,  послідовність висловлювань, точністю формулювання основних ідей,  були логічними та доказовими, цікавими та творчими.

     За рішенням ради усі представлені членам ради методичні напрацювання будуть поширені серед учителів району, популяризуватимуться на сайті районного методичного кабінету та будуть внесені у каталоги районної медіа-теки та каталог «Перспективний досвід педагогів навчальних закладів Сокальського району».

 Рада РМК клопотатиме вчену раду Львівського ОІППО про схвалення досвідів Практики С.В. та Криштальської Н.В. на обласному рівні.

Голова ради, завідувач РМК Галина Гібляr

 

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua