Відділ освіти Сокальської РДА
04:50, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 18.04.2016
   
Новини
  
18 квітень 2016 року

 

  

Для дітей було проведено веселе свято відкриття коробокLEGO

    Святкова атмосфера панувала 06 квітня 2016 року в ДНЗ №7 м.Сокаля. В рамках впровадження проекту "Сприяння освіті" садочок отримав набори з LEGO. Для дітей було проведено веселе свято «LEGO  у нашому садочку». Веселі пісеньки, вірші про LEGO, а потім урочисте відкриття коробок LEGO- DUPLO. Малята були у захваті та отримали масу позитивних, незабутніх емоцій.

     Головним завданням програми «Навчання через дію» є застосування інноваційних LEGO – методів навчання у систему освіти. LEGO – це цікавий матеріал, що стимулює дитячу фантазію, уяву і допомагає формувати моторні навички у дітей, які є природжені дослідники і винахідники. Ці закладені природою задатки найшвидше реалізуються й удосконалюються у конструюванні. Адже саме у цьому виді діяльності діти мають необмежену можливість вигадувати і створювати свої побудови, конструкції, проявляючи зацікавленість, кмітливість і творчість.
   Цінність занять з LEGO полягає в тому, що граючись дитина діє активно,  розкрито, гра захоплює її почуття, інтелект, уяву, концентрується увага при виконанні конструкторської роботи. Саме ця праця допомагає дитині стати самою собою. Діти використовують навколишнє середовище, щоб удосконалювати себе, тому  створений вихователем, нехай штучно конструктивний майданчик,  дає змогу постійно стимулювати  саморозвиток дитини. 

Методист РМК І.Шукатка


 




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua