Відділ освіти Сокальської РДА
11:23, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 22.04.2016
   
Новини
  
22 квітень 2016 року

 

  

Засідання школи молодого вихователя

 
    Важливим елементом освітнього процесу дошкільного закладу є прогулянки, коли діти активно рухаються, дихають свіжим повітрям та пізнають навколишній світ. Все це приносить користь для здоров`я, фізичного і розумового розвитку дошкільнят тільки тоді, коли педагог правильно організує даний вид діяльності.

      19 квітня 2016 року на базі Двірцівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» відбулося третє засідання школи молодого вихователя з питання проведення фізкультурно-оздоровчої роботи з дошкільнятами на повітрі. Молоді вихователі мали можливість переглянути спортивну прогулянку в різновіковій групі за методикою М.Єфименка, яка була спрямована на зміцнення здоров’я, фізичний і розумовий розвиток, оптимізацію рухової активності дітей. При організації прогулянки вихователь Лев М.Д. провела різноманітні основні рухи, які були об’єднані спортивною тематикою. Правильно організована робота надала загартовуючий вплив на дитячий організм в природних умовах, сприяла підвищенню рівня фізичної підготовленості дітей дошкільного віку. Спортивна прогулянка була радісною, цікавою, пізнавальною для дошкільнят, так як вихователь зуміла зацікавити та збагатити знання дітей. Дошкільники бігали, стрибали через обручі, ходили по «пеньочках», лазили під дугою і тренувалися у швидкості, спритності, витривалості, силі, гнучкості та  координації рухів.
      Керівник ШМВ Волошин С.І. надала методичні рекомендації щодо взаємодії вихователя з дітьми під час прогулянки, проведення різних форм роботи ДНЗ та родини з фізичного виховання дітей. Також із слухачами було проведено вихідне анкетування.
      Учасники засідання відзначили професійну майстерність педагогів та зробили висновок, що прогулянки будуть радісними, цікавими, пізнавальними і досягнуть мети за умови, якщо вихователь зуміє зацікавити та збагатити знання дітей.

Методист РМК Ірина Шукатка



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua