Відділ освіти Сокальської РДА
11:33, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 23.02.2017
   
Новини
  
23 лютий 2017 року

 

  

 Семінар-практикум вчителів української мови та літератури

"Сучасні підходи до типології та структури уроків  української мовиз метою якісної підготовки до ЗНО"
22  лютого на базі Сокальської СШ І-ІІІ ст.№3 відбувся семінар-практикум  вчителів української мови та літератури на тему «Реалізація мовознавчих компетенцій у змісті сертифікаційних робіт з українськоїмови та літератури у форматі ЗНО».
Методист Любов Плюхін тавчитель української мови та літератури Сокальської СШ І-ІІІ ст. №3 Софія
Мигаль провели практичне заняття з вчителями щодо написання власноговисловлення у форматі ЗНО.
  Це було третє засідання у цьому навчальному році. Вчителі продовжили роботу над завданням, яке передбачає створення учасником зовнішнього незалежного оцінювання власного висловлення на дискусійну тему:вдосконалювали вміння щодо написання тези до власного висловлення; мали можливість спробувати себе у ролі  учасника ЗНО; зачитували  твочі роботи, над якими працювали вдома, тема «Напевно, ви самі помічали, що одні люди мають змалку гарну пам’ять, миттєву реакцію, гнучке мислення, а іншинайменші досягнення даються з великим трудом. Хоча успіху в житті
досягають як обдаровані, так і працьовиті.
 Цікаво, талановитими народжуються чи стають з часом?
 Активну участь семінарі взяли Токаж С.С., Шукатка Л.М., вчителі української мови та літератури Сокальської СШ І-ІІІ ст. №3, Матвіїва Г.В, Михайлишин С.М., вчителі  української мови та літератури Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4, Бойчук О.І.- Варязька ЗШ І-ІІІ ст., Процюк О.О., Ковальчук Т.О. - Сокальська гімназія імені Олега Романіва.  Результатом роботи семінару буде підбірка учнівських творів у форматі ЗНО.
Мигаль С.Г. проаналізувала минулорічні апеляційні роботи ЗНО. Звернула увагу на написання аргументів та прикладу з літератури.
 Сподіваємось, що цей семінар допоможе словесникам краще розвивати мовне чуття учнів, формувати вміння зіставляти, порівнювати, аргументовано доводити свою точку зору або спростувати хибні твердження,робити висновки; формувати активну життєвупозицію дітей. 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua