Відділ освіти Сокальської РДА
10:42, 28 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 30.10.2017
   
Новини
  
30 жовтень 2017 року

 

  

Інтегровані проблемні методичні об’єднання – інноваційний напрямок методичної діяльності вчителів біології і хімії нашого району

Створення їх – вимога часу, оскільки проблема інтеграції знань є актуальною у сьогоденні.
У більшості навчальних закладах району, особливо в сільських школах, предмети біології і хімії викладає один спеціаліст, тому діяльність у інтегрованих ПМО дозволить вчителям ефективніше зосередитись на певній методичній проблемі та використовувати набуті теоретичні знання і практичні уміння при викладанні природничих предметів. Саме на такий підхід націлюють основні напрямки STEM-освіти.

23 жовтня відбулись 1 засідання ПМО вчителів біології і хімії, які обрали методичну тему «Формування предметної компетентності у вивченні біології і хімії через використання інтелектуально-динамічних ігрових технологій».

Педагоги ознайомились із творчою презентацією на тему «Нова українська школа. Перспективи розвитку STEM – освіти».Методист представила доповідь про наукові основи ігрових педагогічних технологій, що ґрунтуються на активізації та інтенсифікації діяльності учнів. Керівники ІПМО вчителі – методисти Кріцак Н.Я. (Варязька ЗШ І-ІІІ ст.), Думас М.П. (Волицька ЗШ І-ІІІ ст.) у своїх розповідях з використанням презентацій охарактеризували методику використання індивідуальних, групових та колективних квестів як різновиду динамічних ігрових технологій та провели майстер – клас у формі практичного заняття щодо формування вмінь складання завдань для проведення квестів з біології та хімії.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua