Відділ освіти Сокальської РДА
01:33, 25 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 23.01.2018
   
Новини
  
23 січень 2018 року

 

  

 Методичне об’єднання вчителів української мови та  літератури

11 cічня на базі Сокальського НВК «ЗШ І ст. – гімназія» імені Олега Романіва відбулоя методичне об’єднання вчителів української мови літератури на тему «Формування мовленнєвої  компетентності  на уроках української мови та літератури.
Райта О.Б., вчитель української морви та літератури Великомостівської ЗШ І-ІІІ ст. провела майстер-клас "Формування ІЦК на уроках української мови та літератури". Вчитель Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. імені Івана Климіва-Легенди Затхей Ольга Богданівна поділилась досвідом роботи з теми «Формування мовленнєвої компетентності на уроках української мови».
Плюхін Л.Б. провела практичне заняття.  Вчителі працювали у сервісі «Learning Apps» або «Навчальні додатки». Це сервіс для підтримки процесу навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів. Ці модулі можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи. Метою роботи є створення завдань з української мови та літератури, для використання на уроках. Учасники МО мали можливість взяти участь у практичному занятті «ІКТ на уроках української мови», яке провів  Мерко Михайло Іванович, призер  конкурсу «Вчитель року -2018», вчитель української мови та літератури Забузької ЗШ І-ІІІ ст.
Також поділилася своїм досвідом роботи Кулинич Ганна Іванівна, вчитель української мови та літератури Сокальського «НВК ЗШ  І ст.-гімназія» імені Олега Романіва з теми «Формування соціальної та громадянської компетентностей на уроках української мови».~5~ Було зазначено, що формування ключових компетентностей вимагає інтегрованого змісту навчання, що сприяє усвідомленню між усіма предметами і поєднанню знань у різних сферах.  Робота МО була продуктивною, учасники семінару були активними, творчими.На семінарі обговорювалися ключові проблеми, пов’язані з впровадженням компетентнісного навчання у практику сучасної освіти


 





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua