Відділ освіти Сокальської РДА
08:44, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::01.04.2014
 
Новини
  
1 квітень 2014 року

 

 

     Вже більше десяти років у системі методичної роботи району проводиться конкурс молодих педагогів «Надія» - з надією відкрити нові вчительські таланти, переконатися у тому, що  шкільна освіта на Сокальщині має  славне майбутнє, а освітянська родина завжди поповнюється  досвідченими, творчими і переконаними у власному виборі молодими педагогами. Одне з завдань  конкурсу – підведення підсумків роботи методичного кабінету з професійного становлення молодих вчителів.
     Конкурс проводиться за сприянні відділу освіти, районного комітету профспілок освітян району, його організовує районний методичний кабінет та дирекція Сокальської СШ І-ІІІст. №3.
      Цьогоріч у конкурсі «Надія», який відбувся 25 березня,  взяли участь шестеро молодих вчителів різних фахів. За звання кращого молодого педагога учасники конкурсу змагалися у конкурсних випробуваннях «Відео-ролик про молодого вчителя», «Інтелектуальний бліц-турнір», «Мій перший урок з предмета», «Моя педагогічна знахідка», Трибуна Надії», «Правила педагогічного спілкування», «Хвилина патріотичного виховання».  Свої перші педагогічні доробки молоді вчителі розмістили на спеціально створених блогах.
        Компетентне журі, до складу якого входили спеціалісти відділу освіти, керівники шкіл, керівники методичних формувань молодих педагогів, лауреати конкурсу «Вчитель року-2014» і яке очолював директор Пристанської ЗШ І-ІІ ст, Дмитрів М.С., голова журі з 13 стажем суддівства у конкурсі, визначило переможця. Ним став вчитель фізичної культури Перетіцької ЗШ І-ІІІ ст. Музичук Микола, якого відзначили за переконаність у висловлюваннях власних ідей, знання психологічних основ педагогічного спілкування, сучасність, креативність, педагогічний такт.
       Традиційно конкурс перетворився у справжнє свято педагогічної майстерності, молодості та додав надії та сподівання на нові здобутки освітян Сокальщини.

 

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua