Відділ освіти Сокальської РДА
04:04, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::01.06.2016
 
Новини
  
1 червень 2016 року

 

                    МАЙБУТНЄ ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ

Під таким девізом проходила Урочиста академія з нагоди закінчення навчального року в Сокальській Малій академії наук учнівської молоді. Сокальська МАН перегорнула ще одну сторінку свого літопису. Вона – яскрава і неповторна, наповнена новими іменами, високими досягненнями не лише в районі, але і в області та Україні. Радість свята прийшли розділити гості, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління:
1. Сотрудник храму святих апостолів  Петра і Павла о. Ярослав Валюх
2. Заступник голови Сокальської районної ради Василь Іванович Бойко 3. Начальник відділу освіти Сокальської РДА Роман Теофілійович Монастирський 4. Президент благодійного фонду «Майбутнє України. Сокальщина.» Юлій Павлович Лукомський 6. Завідувач Сокальським районним методичним кабінетом Галина Василівна Гібляк 7. Голова районної організації Союз Українок, член правління благодійного фонду«Майбутнє України. Сокальщина.» Ірина Володимирівна Мандрик. 8. Заступник редактора районного часопису «Голос з-над Бугу», член благодійного фонду «Майбутнє України. Сокальщина.» Оксана Юріївна Проць.9. Директор ТРК «Сокаль» Олександр Євгенійович Новацький.10. Член Національної спілки письменників України, сокальська поетеса, член благодійного фонду «Майбутнє України. Сокальщина.»Любов Бенедишин.11. Голова ради МАН Микола Михайлович Дем`яновичЗакінчення навчального року - це плідна праця усіх: і слухачів, і вчителів, і батьків, і громадськості!Присутніх тепло привітала директор Сокальської МАН Світлана Мусій. Вона озвучила головні результати роботи за цей навчальний рік. А це понад сотню перемог у конкурсах і турнірах. Важливим успіхом цього річ стало 6 призових місць у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Цей результат є найкращим за всю історію МАН. 20 місць в обласному та 67 – в районному етапі конкурсу-захисту. 5 команд здобули призові місця в предметних турнірах. Юні географи взяли участь у Всеукраїнському турнірі в м.Луцьку. Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Непізнана історія мого краю. Історія моєї школи», «Розкрилля душі». Участь у Міжнародному конкурсі «Юнацький водний приз», що проходив у Києві, друге місце у VII Міжнародному конкурсі школярів «Від кристалів-гігантів до нанокристалів» та багато інших. Всі присутні почули імена обдарованих дітей Сокальщини, які по-новому розкрилися самі для себе, для своєї школи, родини. Кожна  перемога – це результат наполегливої праці над собою та плідної співпраці з відповідальними й небайдужими наставниками. За високі результати 20 слухачам МАН присвоєно почесне звання «дійсний член МАН», 32 – звання «кандидата у дійсні члени МАН». За доброю українською традицією учні, які здобули найвищі результати  за підсумками роботи - Мусій Юлія, Якубишин Анастасія, Козира Роман на святковому короваї запалюють  три свічки, які символізують обдарованість і талант,  наполегливість й працьовитість, жагу до знань і вручають його начальнику відділу освіти Сокальської РДА Роману Монастирському. Президент благодійного фонду «Майбутнє України . Сокальщина.» Юлій Павлович Лукомський вручив премії та медалі 23 призерами ІІІ та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Премію від голови РО НРУ Василя Бойка отримала учениця 11 класу Остріцвського НВК Христина Огородник.Переможці І районного конкурсу учнівських науково-дослідницьких робіт «Мій родовід» нагороджені преміями від РО Союз Українок та фонду «Майбутнє України. Сокальщина.»Слухачі МАН, вчителі і батьки отримали численні грамоти,  подяки від обласної МАН та відділу освіти Сокальської РДА.На адресу педколективу звучали вітання від гостей свята, батьків та учнів. Належні умови проведення Урочистої академії забезпечив колектив Сокальського Народного Дому(директор Мамуладзе О.М.).Нехай слова Романа Шухевича: «Мудрого – не одурити, чесного – не купити, мужнього – не зламати»  стануть життєвим дороговказом для кожного з нас, а останній дзвоник пролунає в кожному серці миром, радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.



 



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua