Відділ освіти Сокальської РДА
03:14, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::02.06.2012
 
Новини
  
2 червень 2012 року

 

Гості пришкільного табору "Сонечко"

  Правильно організований відпочинок дітей – це гарний настрій, здоров’я, нові друзі та нові знання. Це розкриття свого творчого потенціалу і заряд бадьорості на тривалий час. Саме з цією метою 28 травня урочисто розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір "Сонечко" у Сілецькій ЗШ І-ІІІ ст. , де відпочиває 100 дітей. 
  Начальник табору Ірина Тюска привітала школярів із закінченням навчального року, ознайомила з розпорядком роботи табору, представила вихователів, що протягом 14 днів разом з дітьми проводитимуть спортивні змагання, веселі розважальні ігри, конкурси, вікторини. 
   31 травня у пришкільний оздоровчий табір завітала делегація у складі якої були: Олег Рудницький, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації; Михайло Брегін, Наталія Карташова, заступник голови Сокальської РДА, Роман Монастирський, начальник відділу освіти, Любов Тот, головний спеціаліст відділу освіти та ін, їх гостинно зустрів директор Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. школи Побережник Петро Григорович.
  Під час зустрічі головним було питання: презентація організації роботи пришкільного табору, оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року на базі Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. Сокальського району. 
  Поспілкувавшись із дітьми, гості оглянули табір та відвідали кухню, також побачили й цікаву розважальну програму - фестиваль української вишивки"Я-українка", побували на змаганнях "Козацькі забави", спостерігали за конкурсом малюнків на асфальті, адже у таборі проходив тематичний день "Ми-українці". 
   Дітки ж у свою чергу віддячили веселим настроєм та завзяттям, підготували виставку малюнків.
  Як зазначив Олег Рудницький «Програма відпочину школярів Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. дуже змістовна і сприятиме як поліпшенню стану здоров`я учнів так і дасть можливість здобути нові цікаві знання. В планах роботи табору цікаві екскурсії до музеїв, бібліотек; прогулянки, розважальні конкурси, спортивні змагання та естафети; зустрічі з цікавими людьми». Олег Рудницький відзначив роботу табору за організацію якісного і змістовного дозвілля школярів, адже оздоровлення і змістовний відпочинок дітей – одне з першочергових питань у державній політиці щодо української родини.
  Побережник Петро Григорович промовив слова вдячності начальнику відділу освіти Роману Монастирському за допомогу в організації відпочинку дітей у Сілецькій ЗШ І-ІІІ ст. 


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua