Відділ освіти Сокальської РДА
15:04, 28 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::02.06.2013
 
Новини
  
2 червень 2013 року

 

 

 Звітний концерт Сокальського БДЮТ

 

  Другого червня в Сокальському Народному домі відбувся концерт юних талантів – творчий звіт вихованців Сокальського будинку дитячої та юнацької творчості, який тривав понад дві години. Їх шанувальники у глядацькій залі створили аншлаг і не покинули своїх місць до завершення свята. На творчому звіті кожен виступ був вартий уваги і найщиріших оплесків. 
  «Засяяв день сьогодні променисто, бо фестиваль талантів – це велике свято. Зібралися тут зірочки іскристі, щоб всім своє уміння показати», – цими словами ведуча Тетяна Ничай розпочала концертну програму. На сцену вийшли діти різного віку – від наймолодших вихованців до випускників,. Для початківців творчий звіт був дебютом, а для титулованих і зразкових – ще однією можливістю вразити всіх майстерністю і неповторністю. Зразковий хореографічний ансамбль «Престиж», зразковий вокальний ансамбль «Кришталь», гуртки «Фольклорний», «Драматичний», «Художне слово» та « Вокальний» представили найкращі художні номери і різні жанри своєї творчості. 
  Святкову програму урочисто розпочали та привітали усіх зі святом начальник відділу з питань освіти, сім`ї та молоді Роман Монастирський, спеціаліст відділу з питань освіти, сім`ї та молоді Христина Білоус, методист районного методкабінету Галина Матвіїв. За активну громадську діяльність, освітню та просвітницьку роботу серед учнівської молоді керівникам гуртків (Марії Поліщук, Оксані Базилевич, Наталії Криштальській, Ігорю Джоголі, Марії Бобешко, Любов Шереметі, Оксані Звірко, Оксані Сумбаєвій, Олегу Черешневському, Надії Лютик, Ользі Ровецькій, Аллі Смаль.) було вручено подяки від відділу освіти.
  Творчий звіт зібрав найкращі відгуки і враження, додав ще більш яскравих і позитивних акцентів іміджу Будинку дитячої та юнацької творчості. Сокаля. Свято підготували і провели працівники та вихованці Сокальського БДЮТ.


 

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua