Відділ освіти Сокальської РДА
09:06, 25 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::04.03.2014
 
Новини
  
4 березень 2014 року

 

 Зустріч з композитором

 

Святкова атмосфера панувала 25 лютого  у Сокальському ДНЗ № 7 «Соколятко».  Двері нашого закладу радо відкрилися для музиканта і композитора   Михайла  Добрянського, мешканця с. Суховоля  Бродівського району. Музичні керівники району  та дошкільнята  мали змогу познайомитися із чудовими поезіями та піснями.  У його доробку більше ста пісень. Із творчості композитора можна почерпнути багато цікавих пісень   як вихователям, так і вчителям.  А також  усім, хто бажає пізнати красу та довершеність музики і слова.

  Нова доба вимагає нового репертуару, щоб виховувати нове покоління таким, щоб можна було за нього радіти.  Це і спонукало, за словами  Михайла Добрянського,  взятися за написання творів. Захоплення,  яке  згодом  переросло у визнання – і  не дивно, тому  що це творча, енергійна, комунікабельна, весела особистість.  За 20 років   Михайло Добрянський створив стільки пісень, що їх вистачило на  10  компакт-дисків. Він презентував  свої  пісні, а також  музично-поетичні  збірки : «Пісенне мереживо», «Пом`янімо тую славу».   «Про тебе, мій краю».  У кожного з них своя історія, яку із захопленням слухали гості.

Михайло Васильович був приємно вражений та здивований, коли почув  власні пісні у виконанні наших дошкільнят. Їх  розучила з дітьми   музичний керівник  закладу Інга Михайлова. 

Швидко і непомітно сплинув  час спілкування  з творчою  людиною. Методист райметодкабінету Марія Тимошик щиро подякувала композитору за цікаву і неповторну зустріч, враження від якої  залишаться надовго. 

^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua