Відділ освіти Сокальської РДА
16:39, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::04.05.2012
 
Новини
  
4 травень 2012 року

 

ГОРДІСТЬ ЛІТЕРАТУРНОЇ СТУДІЇЇ "ПЕЛЮСТКИ"

foto
foto

    Наталя Руда відвідує літературну студію «Пелюстки» вже кілька років. Любить писати вірші, казки, легенди. Чудово їх декламує. Про її читацьку майстерність свідчать грамоти районних конкурсів «Квітковий вернісаж», «Різдвяні канікули». Її авторська поезія була відзначена на різноманітних конкурсах («Людина та ліс», «І слово, і пісня, матусю, тобі», «Податки очима дітей» і т. ін.). До речі, Наталочка заробила першу грамоту для студії у Франкових читаннях.
    Цього року наша студійка брала участь у Львівському регіональному відбірковому етапі VI Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» та виборола II місце у першій віковій категорії. Нам трішки не повезло – таку саму тему ( « Чи є майбутнє в української книжки та українського книговидання?») обрала студентка II курсу Львівської комерційної академії і вона була найкращою у другій віковій категорії…Але 13-річна Наталя з честю справилась зі своїм завданням. 
    Захист творчої роботи відбувся 23 березня у приміщенні головного корпусу ЛКА. Це вже стає традицією, бо минулого року це було того ж дня і в тому ж-таки приміщенні. Щоправда, минулого року робота нашої студійки Христини Галятовської зайняла перше місце, але захистити її вона не змогла, бо була хвора, на жаль…Але десятиденним відпочинком у Карпатах вона залишилася дуже задоволеною.


 Олена Ліпадат,
керівник літературної студії «Пелюстки»Великомостівського ЦДЮТ


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua