Відділ освіти Сокальської РДА
03:08, 28 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::05.02.2013
 
Новини
  
5 лютий 2013 року

 

 Творчий конкурс «Різдвяні свята очима дітей»

     Зимові свята... Як сильно чекаєш у дитинстві на свято Миколая, Нового року та Різдва! Адже так багато приємного, цікавого, веселого, солодкого і таємничого пов`язано з ними...

     29 січня 2013 року на базі ДНЗ №1 м.Сокаля проводився районний конкурс творчої роботи «Різдвяні свята очима дітей» у номінаціях: конкурс малюнка та конкурс дрібної та паперової пластики. В конкурсі взяли участь діти, їхні вихователі та члени родин із 23 ДНЗ та 10 НВК «ЗШ-дитячий садок» Сокальського ОО, Великомостівського ОО, Белзького ОО, Забузького ОО і Тартаківського ОО. На виставці було представлено 165 робіт, які виготовлені на високому естетичному рівні. Серед них: малюнки, картини, виготовлені із бісеру, вишивки, плетіння, оригамі та інше. Кожна робота варта уваги і схвалення – Бог дарував всім нам різні таланти, і роботи дітей тому підтвердження. Щиро дякуємо усім дітям, батькам та вихователям, що відгукнулися та підготували свої малюнки, аплікації та колажі. Активна участь дітей у таких конкурсах сприяє розширенню знань про українські свята. А також - формуванню в молодого покоління нового, не стереотипного бачення наших звичаїв і традицій. Журі оцінило конкурсні роботи за майстерністю виконання, художнім рівнем, оригінальністю матеріалу та врахувало авторство твору.

      Переможців конкурсу нагороджено Грамотами відділу з питань освіти, сім’ї та молоді Сокальської РДА.

 
Методист РМК Шукатка І.Є.



 

 


^

Відділ освіти Сокальської РДА

 Семінар-практикум вихователів-методистів ДНЗ  та заступників-директорів НВК


     Перед вихователями-методистами ДНЗ часто стоїть питання - як зробити, щоб кожен педагог став активним, зацікавленим учасником різних форм роботи? Як позбутися пасивності окремих педагогів? Як перевести їх від репродуктивної діяльності до дослідницької, до формування вміння рефлексувати в процесі пізнання нового і освоєння знайомого матеріалу?

      Саме ці питання розглядалися на засіданні семінару-практикуму 30 січня 2013 року в ДНЗ №9 м.Сокаля. З електронною презентацією «Інтерактивні форми роботи з  педагогами: переваги без недоліків» виступила методист РМК Шукатка І.Є. Вихователь-методист ДНЗ №9 м.Сокаля Шелемей Н.М. провела прес-конференцію з педагогами закладу, а керівник семінару-практикуму Шукатка І.Є. провела ток-шоу «Маю думку» із слухачами. У ході діалогового спілкування педагоги критично мислили, міркували, вирішували протиречні проблеми на основі аналізу почутої інформації. Педагоги вчилися зважувати альтернативні думки, приймати продумані рішення, правильно висловлювати свої думки, брати участь в дискусіях, професійно спілкуватися з колегами.

     Слухачі зробили висновок, що активізація творчої діяльності педагогів можлива тільки через нетрадиційні, інтерактивні методи і форми роботи з педагогами.




 


^

Відділ освіти Сокальської РДА


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua