Відділ освіти Сокальської РДА
12:28, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::05.06.2012
 
Новини
  
5 червень 2012 року

 

Звітний концерт Сокальського БДЮТ 

photo1
photo1
Третього червня У Сокальському Народному домі відбувся концерт юних талантів – творчий звіт вихованців Сокальського будинку дитячої та юнацької творчості , який тривав понад дві години. А їх шанувальники у глядацькій залі створили аншлаг і не покинули своїх місць до завершення свята. Привітали колектив БДЮТ – спеціаліст відділу освіти Сокальської РДА - Білоус Х.О. та методист відділу освіти Сокальської РДА – Матвіїв Г.О.
 
  На сцену вийшли діти різного віку – від наймолодших вихованців до випускників,. Для початківців творчий звіт був дебютом, а для титулованих і зразкових – ще однією можливістю вразити всіх майстерністю і неповторністю. Зразковий хореографічний ансамбль «Престиж» ,зразковий вокальний ансамбль «Кришталь», гурток «Фольклорний», «Драматичний, «Художне слово» та «Вокальний» представили найкращі художні номери і різні жанри своєї творчості . Із іншими напрямками діяльності Будинку дитячої та юнацької творчості можна було ознайомитися на виставці у фойє Народного дому. Вона була наповнена розмаїттям дитячих робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а організатором свята була методист БДЮТ – Базилевич О.І. 
  Директор Сокальського БДЮТ, депутат районної ради Марія Поліщук проаналізувала роботу закладу за цей навчальний рік . Розповіла , що цей рік для гуртківців був надзвичайно багатим на різноманітні заходи, конкурси та перемоги. Є чим пишатися: вихованці отримали 55 перемог в районних конкурсах, 40- в обласних, 4- у Всеукраїнських та 2- в міжнародних. За творчу працю, яка сприяє розвитку обдарованих дітей, керівники гуртків були нагороджені грамотами.
  Творчий звіт зібрав найкращі відгуки і враження, додав ще більш яскравих і позитивних акцентів іміджу Будинку дитячої та юнацької творчості Сокаля.
 

photo2
photo2
photo3
photo3
photo4
photo4


 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua