Відділ освіти Сокальської РДА
10:51, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::05.12.2012
 
Новини
  
5 грудень 2012 року

 


Навчити можна тільки власним прикладом

4 грудня весь світ відзначає Міжнародний день інвалідів. З метою виховання у дітей толерантного ставлення до людей з особливими потребами, гуртківці Великомостівського Центру дитячої та юнацької творчості щороку приїжджають у будинок-інтернат с. Волиця.

Зі святковим настроєм, чудовими танцями, прекрасними віршами і зачаровуючими піснями вихованці ЦДЮТ відвідують мешканців будинку-інтернату. Адже конвенція про права інвалідів наголошує толерантно ставитись до людей-інвалідів, налагоджувати і підтримувати дружні стосунки. І гостююча, і приймаюча сторони залишилися вельми задоволені зустріччю. Старенькі насолодилися святковим дійством, а дітлахи – можливістю поділитися теплом та дитячим ентузіазмом.

Юні вокалісти під керівництвом Любові Гринюк зігрівали серця ніжним співом, танцюристи весело кружляли сценою (керівники Оксана Ключка та Галина Процик), а студійці літературної студії «Пелюстки» (керівник Олена Ліпадат) сердечно декламували патріотичні вірші. Ведучою була Марія Занько – керівник фольклорно-етнографічного колективу «Біля мосту», а організатором поїздки – директори - Великомостівського ЦДЮТ Оксана Ковальовська та будинку-інтернату Ігор Демків.

Цьогоріч у концерт вітання окрім дітей з Великих Мостів були задіяні діти сільських шкіл, а саме Пристанської СЗШ, які приїзджають займатись у ЦДЮТ та діти Двірцівського НВК на базі якого проводяться заняття танцювального клубу “Барвисток”.Слід відзначити ,що це сприяло знайомству дітей адже кожен міг порівняти виступи інших.

Наприкінці святкового концерту пан Ігор подякував юним артистам за чудовий концерт та запросив їх усіх колядувати на Різдвяні свята, при цьому вручаючи солодкі гостинці.



Олександр Сенюта, гурток “Журналістики” керівник Богдана Плюта

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua