Відділ освіти Сокальської РДА
07:46, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::07.05.2012
 
Новини
  
7 травень 2012 року

 

РМО У КНЯЖОМУ БЕЛЗІ

   
фото1
фото1
27 квітня у Белзькому БДЮТ відбулося районне методичне об’єднання керівників гуртків, що мало назву «Котилася писанка з гори на долину». Розпочалось РМО із презентації закладу, яку представляла директор БДЮТ –Ольга Трикоз. Після цього Іванусь Г.І. запросила на відкрите заняття на тему: «Символіка писанки на склі»(гурток «Малярство на склі»). Діти ,незначними помахами руки, творили дивовижні писанки,а їх керівник все розповідала про техніку виконання та види української писанки. Легенди, вірші переносили дитячу уяву у світ казки під назвою «Писанкарство». Присутні були у захваті від побаченого і почутого.  

   
фото2
фото2
Наступним кроком РМО був майстер-клас із виготовлення прикрас з полімерної глини та майстер клас із декупажу, який проводила Яворська Н.В. Усі гості з цікавістю бралися до роботи і через кілька хвилин на долонях виростала квіточка, розвивалися листочки, а згодом усе це переросло у прикраси. Декупажували також усі. Кожен опанував клаптик цього мистецтва.

   
фото3
фото3
Після закінчення майстер-класу, директор запросила присутніх до святкової зали, де розпочалося театральне дійство під назвою «Великодній кошик». Майстерно виконували свої ролі вихованці драмгуртка «Сонячник» (керівник Яворська Н.В.) та вміло виводили гаївки і веснянки( «Ми зібрались нині з ранку», «Весняночка», «Мак», «Голубка», «Насточка») учасники хореографічного ансамблю «Дивоцвіт» БДЮТ (керівник Ільїв Т.А.). Згодом РМО закінчилось спільною фотозйомкою .

   
фото4
фото4
Педколектив Белзького БДЮТ висловлює щиру вдячність усім гостям, котрі завітали на РМО (методисту Базилевич О.І. , директору Сокальського БДЮТ Поліщук М.З., директору Сокальського СЮТ Кулішу В.Я, директору Великомостівського ЦТД Ковальовській О.О. та керівникам гуртків позашкільних закладів) та бажає усім творчого натхнення.

 Підготувала Хомин О.М. член гуртка
«Журналістика»


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua