Відділ освіти Сокальської РДА
22:27, 12 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::07.11.2012
 
Новини
  
7 листопад 2012 року

 

Методоб`єднання музкерівників ДНЗ

7 листопада на базі ДНЗ № 1 м. Сокаля відбулось засідання методичного об`єднання музичних керівників дошкільних закладів району на тему: «Організація хореографічної діяльності в різних вікових групах». До уваги учасників методичного об»єднання були представлені домінантні заняття з дітьми молодшого та старшого віку.

В старшій групі музичний керівник Герасимчук Зоряна Євгенівна розкривала дітям естетику і красу танцювальних форм, вчила дітей узгоджувати дії гурту і солістів. Удосконалюючи співочі навички, розвивала почуття ритму, вміння імпровізувати танцювальні рухи.

В молодшій групі музичний керівник Сергієнко Світлана Олександрівна розвивала у дітей здатність захоплюватися, емоційно переживати, радіти, слухаючи музику. Використовуючи нетрадиційні музичні інструменти, підводила дітей до розуміння, що музика відображає той чи інший образ, розвивала співочі навички дітей, вчила передавати яскравість ролі за допомогою рухів, жестів, міміки, заохочувала до активної участі в інсценізації. Розвивала музичний слух, вміння ритмічно рухатись, правильно відображаючи ритм і темп музики. 

Активну участь в проведенні занять брали також вихователі Стадник Оксана Зіновіївна та Бадзюнь Галина Ярославівна.

Після перегляду керівник методичного об»єднання Леся Василівна Пивоварчук організувала обговорення питання особливостей створення танців під аудіозапис та прийомів адаптації танців до вікових та психофізичних і особистісних особливостей дітей. 

Активно поділились власним досвідом роботи з даного питання музичні керівники Михайлова І.В. (ДНЗ № 7 м. Сокаля), Савчук О.С. (ДНЗ № 8 м. Сокаля), Коніщук Н.М. (ДНЗ с. Поториця), Лєтіна Ю.А. (ДНЗ м. Великі Мости) та ін.

Завідувач дошкільного закладу Галина Ярославівна Мазурак та вихователь-методист Маріанна Тадеївна Рогальська презентували роботу педагогів дитсадка з питання організації хореографічної діяльності в різних вікових групах.

М.Тимошик – методист РМК

 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua