Відділ освіти Сокальської РДА
13:56, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::07.12.2012
 
Новини
  
7 грудень 2012 року

 

     Відповідно до плану роботи відділу освіти та районного методичного кабінету, з метою підвищення професійної майстерності й активізації творчого потенціалу педагогів району, обміну досвідом роботи  з проблеми  удосконалення сучасного уроку  05.12.2012р.  у Борівській ЗШ І ст. було проведено методичний день та ОМО учителів 2 класів Великомостівського ОО.
     У роботі методичного дня взяли участь  вчителі початкових класів Великомостівського ОО, методист  РМК Кулик А.С., завуч  з навчально-виховної роботи Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-ліцей» Гладка О.М.
      Учасники методичного дня відвідали урок української мови у 2 класі з теми: «Велика буква у кличках тварин. Вправи на закріплення правопису кличок тварин» (учитель Карпевич Н.Я.). Урок був проведений з використанням  інтерактивних технологій  навчання.  Під керівництвом Хваліботи Н.М. було організовано екологічний театр, який виступив з композицією «Здоров’ю дитини – зелене світло». Учні були героями  сучасної казки «Пригоди Буратіно».
        Учасники ОМО продовжили свою роботу у формі засідання  «круглого столу», де розглянули питання:«Ігри, які вчать спілкуванню». Учителі активно обговорювали дану тему, тому що від засвоєння етичних норм молодшими школярами залежить не тільки перспектива морально-етичного розвитку окремої особистості, а й підвищення загального рівня етичної культури суспільства. Солецька О.С. (Двірцівський НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок») порекомендувала колегам використати у своїй роботі навчально-методичний посібник  Л.Кравчук «Сходинки етичного зростання».
      Кримінець Н.Я.(Стремінська ЗШ І ст.) поділилась досвідом роботи щодо застосування методу проектів  у початковій школі. Вона зазначила, що проектна діяльність безпосередньо впливає на розвиток учня. Адже, будь-яка нова форма роботи викликає в учнів цікавість, а цікавість є початковою стадією пізнавальної спрямованості особистості учня.
        Усі заходи відзначалися високою активізацією розумової діяльності учнів, ефективним використанням сучасних методів навчання, вмілим поєднанням індивідуальних, групових і колективних форм роботи, доцільним вибором змісту роботи та дидактичного матеріалу.
       Присутні вчителі відзначили належний науково – методичний рівень та результативність усіх проведених форм роботи.

Анжела Кулик – методист РМК

 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua