Відділ освіти Сокальської РДА
04:23, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::09.05.2012
 
Новини
  
9 травень 2012 року

 


Фестиваль "Молодь Сокальщини за здоровий спосіб життя"

 
фото1
фото1
У підлітковому віці чи не найбільшим бажанням є гарно виглядати, мати гарне й здорове тіло, а це так легко! Для цього потрібно лише займатися спортом і раціонально харчуватися. Але частенько після тяжкого навчального дня так хочеться смачно і, як правило, калорійно попоїсти та лягти спати. І тоді який вже спорт?

 Саме тому команда Сокаля по спортивному руху Street Workout в суботу, 21 квітня, в центрі міста на площі Січових Стрільців організували фестиваль «Молодь Сокальщини за здоровий спосіб життя». Тож, організаторами дійства стали команда Сокаля по спортивному руху Street Workout та Районне учнівське самоврядування за підтримки відділу освіти Сокальської РДА.

 
фото2
фото2
Street workout – це новий напрям у спорті, який базується навколо тренувань з власною вагою. Основна ідея полягає в тому, що для того щоб бути сильним, здоровим і красивим - не потрібно ніяких додаткових фінансових вкладень, необов`язково тренуватися з залізом, купувати дивні біодобавки й тренажери, сидіти на небезпечних дієтах. Достатньо правильно харчуватися і регулярно тренуватися. До того ж категорично забороняється мати шкідливі звички, такі як тютюнопаління, алкоголь та ін.

 
фото3
фото3
Власне, пропагандою заходу було те, що потрібно вести здоровий спосіб життя. Адже в здоровому тілі, здоровий дух! Про що на початку у своїй промові наголосили Роман Теофілович Монастирський, начальник відділу освіти, та Наталія Павлівна Карташова, заступник голови Сокальської РДА.

 Програма дійства була надзвичайно насиченою тут і гирьовий спорт, і freestyle з м’ячем у виконанні Андрія Гайдаша, а ще безумовно покази Street Workout-ерів із таких міст як Ковель, Червоноград, Іваничі, Соснівка, Львів, Луцьк, Рівне, і звісно ж Сокаль. Глядачі мали можливість і поспостерігати й за надзвичайними вміннями паркуристів із Львова та Червонограда та майстерними брейкерами із Сокаля й Червонограда. Також порадував ансамбль естрадного танцю «Акварель» Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №5.

 
фото4
фото4
В рамках фестивалю була проведена щорічна Всеукраїнська акція «Серце до серця», метою якою є збирання коштів на закупівлю медичних апаратів дітям хворим на цукровий діабет.

  Фестиваль був сповнений усіляких конкурсів, гучної музики, сотні віджимань, стрибків, присідань і ще багацько всіляких спортивних цікавинок! Побільше б таких заходів, адже, повторюсь, в здоровому тілі, здоровий дух!

фото5
фото5
фото6
фото6
фото7
фото7
 
 




Христина Процик, Президент ЛОУП, голова РУП

уч. 7(11)-Б кл.Сокальської гімназії імені Олега Романіва


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua