Відділ освіти Сокальської РДА
12:37, 13 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::10.06.2012
 
Новини
  
10 червень 2012 року

 

"ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕНЯ"-2012

photo 1
photo 1
У Міжнародному Дитячому Центрі «Артек» завершився Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя»-2012, який проходив за ініціативи та підтримки Національного олімпійського комітету України.

 27 команд з усіх областей нашої країни, міст Києва та Севастополя, а також команда з Польщі, протягом року виборювали право представляти свій край в одному з найкрасивіших місць на Землі, країні Дитинства – «Артек».

 Протягом 5 днів діти мали чудову можливість не лише перевірити себе у різноманітних конкурсах та насолодитись красою Південного Берегу Криму, а й знайти справжніх друзів й отримати новий титул – «артеківець».

З 01.06. по 06.06. у Міжнародному Дитячому Центрі «Артек» за участю почесних гостей, олімпійських чемпіонів та призерів, команд-учасниць, артеківців відбулось урочисте відкриття Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

 Тут все було як на справжній Олімпіаді – підняття прапора, клятва спортсмена, запалення факела, парад команд та вручення лаврових вінків. Справжньою родзинкою відкриття став запуск у небо голубів, як символ миру та дружби.

 Львівщину на змаганнях «Олімпійське лелеченя» представляла команда-переможець обласного фіналу – школярі Сокальської гімназії імені О.Романіва: Лисяк Х., Лисяк Н., Кінах Ю., Семенюк О., Арехта М., Матвіїв Н., Бобонич М., Костишин І., Генташ Ю., Демчук В.,Барило Б.., Найдич В., Костюк В.,готувала команду вчитель фізичної культури Сокальської гімназії ім.. Олега Романіва Ольга Лаговська.

 Учасники змагались у кількох видах: це конкурс презентацій, спортивні естафети, інтелектуальна вікторина, артбол.

 Естафета – чи не один з найемоційніших конкурсів заходу. Адже щоб потрапити до фінальної четвірки, учасники мали пройти відбірковий тур, тільки найкращі вісім команд отримали можливість потрапити до півфіналу, де у гострій боротьбі визначались переможці. За призові місця боролися – представники Сумської, Луганської, Львівської та Волинської областей.

 У гострій боротьбі бронзові медалі «Естафети» здобули сумчани, показавши час 2:09,4 сек, «срібло» – у команди з Волині (2:04,3), а чемпіонами стали представники Львівської області (2:03,6), команда Сокальської гімназії ім.. Олега Романіва «ГОП» (Гуртом обов’язково переможемо).

«Ми довели, що ми найкращі. Вже будучи в «Артеку» між собою ще більше здружились, стали однією великою сім’єю, тому ми не могли програти. Дякуємо Національному олімпійському комітету за таку можливість», – одразу після перемоги прокоментували чемпіони.

 Незабутніми для юних спортсменів стали зустрічі з олімпійськими чемпіонами.

 Під час церемонії закриття турніру всі команди отримали заохочувальні призи, переможці – медалі та цінні подарунки.

 «Артек» попрощався зі своїми юними лелеченятами, щоб вже у наступному році знову їх зустріти на фіналі «Олімпійського лелеченя-2013».

 
photo 2
photo 2
photo 3
photo 3
photo 4
photo 4


^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua