Відділ освіти Сокальської РДА
17:53, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::12.04.2017
 
Новини
  
12 квітень 2017 року

 

 Школа ППД в Опільському НВК

На базі Опільського НВК «ЗШ І ст. – дитячий садок» відбулось засідання Школи ППД, керівником якої є Руслана Савчук. Вихователь Оксана Демидонт провела для слухачів
Школи ППД цікаве інтегроване заняття (довкілля, математика, аплікація), під час якого розширювала знання дітей про українські традиції святкування Вербної неділі, підготовки до Великодніх свят.Малята  вчилися створювати  інтелектуальну карту як цілісну картину пізнавальних дій навколо ключового поняття, моделювати, розмірковували та робили самостійні висновки. Розвиваючи інтерес до самобутнього мистецтва української писанки, Оксана Мирославівна навчила дітей створювати писанки за допомогою крупи та техніки декупажу.Директор закладу Галина Дмитрів поділилась з учасниками методичного заходу досвідом роботи педагогів з питання патріотичного виховання дошкільнят.


 



^

автор
підпис

 Семінар вчителів англійської мови

12 квітня 2017 року на базі Сокальської СШ I-III ст.№3 було проведено засідання проблемного методичного об’єднання вчителів англійської мови на тему «Формування ІКТ-грамотності вчителів іноземної мови». У роботі методичного об’єднання взяло участь більше 40 педагогів. Методист РМК Шарова Н.В. провела майстер-клас на тему «Жива діаграма в школі. Застосування програми Kahoot! В школі»/ Kahoot!  - це нова онлайн - платформа для створення вікторин, дидактичних ігор та  тестів. Учні можуть виконувати завдання, створені вчителем за допомогою планшетів, ноутбуків, смартфонів, будь-якого пристрою, що має доступ до Інтернету.Програма семінару була надзвичайно насиченою. Майстер-клас складався з двох частин: теоретичної та практичної, під час якою вчителі мали змогу самостійно створити завдання за допомогою платформи Kahoot! та пройти вікторину, підготовлену методистом РМК.Такі зустрічі – це можливість здобути нові знання, навички та підвищити кваліфікацію кожного вчителя.



 



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua